Για το μάθημα των ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ Ι (ΣΗΕ Ι) που διδάσκει ο καθηγητής κος Μαλατέστας, άνοιξε σελίδα στο eclass.

Σας παρακαλούμε να εγγραφείτε στο eclass έτσι ώστε να ενημερωνόσαστε για ότιαφορά το συγκεκριμένο μάθημα.

Τα μαθήματα θα πραγματοποιούνται στην αίθ. Β226.

Ο καθηγητής

Παντελής Μαλατέστας

Εγγραφές Εργαστηρίου Μετρητικών Συστημάτων και Αισθητήρων ΕΕΕ 7-3.6 & ΕΕΕ 7-2.8

Έχουν ανοίξει τα Τμήματα για την εγγραφή το εργαστήριο Μετρητικών Συστημάτων & Αισθητήρων.

Το Εργαστήριο για κάθε τμήμα θα γίνεται κάθε 2η εβδομάδα με τις μονές εβδομάδες (1η – 3η – 5η κλπ) να πραγματοποιούνται τα τμήμα – Α, ενώ τις ζυγές εβδομάδες (2η – 4η – 6η κλπ) τα τμήματα –Β.

Για την εγγραφή στα εργαστηριακά τμήματα θα πρέπει αν εγγραφείτε στο eclass στο:

ΜΕΤΡΗΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ & ΑΙΣΘΗΤΗΡΕΣ ΕΕΕ 7-3.6 & 7-2.8 (Εργαστήριο)  (https://eclass.uniwa.gr/courses/EEE342/)

Και ακολούθως να εγγραφούν σε ένα (και μόνο ένα) από τα παρακάτω τμήματα (Ομάδες Χρηστών – Κατηγορίες Ομάδων Χρηστών - Εργαστηριακά Τμήματα Ακαδημαϊκού Έτους 2021-2022). Ο μέγιστος αριθμός φοιτητών για το κάθε τμήμα είναι 16.

Μονές εβδομάδες:

ΠΕΜΠΤΗ 15:00-17:00_Α, ΠΕΜΠΤΗ 17:00-19:00_Α

Ζυγές εβδομάδες:

ΠΕΜΠΤΗ 15:00-17:00_Β, ΠΕΜΠΤΗ 17:00-19:00_Β

Για την ημερομηνία έναρξης του εργαστηρίου και λοιπές σχετικές πληροφορίες να παρακολουθείτε τις ανακοινώσεις από το eclass.

Η προθεσμία εγγραφών είναι μέχρι την Κυριακή 24/10/2021

Προσοχή! Για το θεωρητικό μέρος του Μαθήματος θα πρέπει παράλληλα να εγγραφείτε στη αντίστοιχη τάξη:

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΜΕΤΡΗΣΕΩΝ & ΑΙΣΘΗΤΗΡΕΣ (Θεωρία) (EEE7-2.8, ΕΕΕ7-3.6) (https://eclass.uniwa.gr/courses/EEE245/)

Στο eclass ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΦΥΣΙΚΗ μπορείτε να εγγραφείτε σε ένα από τα δίωρα που έχουν ανοίξει.

Πηγαίνετε αριστερά στο μενού και επιλέγετε Ομάδες Χρηστών==> Εβδομάδα Α ή Εβδομάδα Β

Διαλέγετε ένα από τα δίωρα  στις ημέρες  Τρίτη,  Τετάρτη και Πέμπτη

Το εργαστήριο είναι μια φορά κάθε 15 ημέρες. Την πρώτη εβδομάδα που θα λειτουργήσει θα ασκηθούν όσοι είναι γραμμένοι σε κάποιο δίωρο στο ΕΒΔΟΜΑΔΑ Α και την επόμενη εβδομάδα όσοι έχουν γραφτεί σε δίωρο στην ΕΒΔΟΜΑΔΑ Β.

ΠΡΟΣΟΧΗ:  Για τους φοιτητές  παλαιότερων εξαμήνων που έχουν ήδη παρακολουθήσει το εργαστήριο :

ΜΟΝΟ όσοι ΔΕΝ είχαν ΔΙΚΑΙΩΜΑ να γράψουν τελική γραπτή εξέταση πρέπει να εγγραφούν και να το παρακολουθήσουν πάλι. Οι υπόλοιποι θα έρθουν να γράψουν τελική γραπτή εξέταση.

Εκ του εργαστηρίου Φυσικής

Οι φοιτητές του τμήματος 3.1[1]  από την Τρίτη 19/10  θα παρακολουθούν κανονικά τις διαλέξεις του μαθήματος όπως αυτές έχουν ανακοινωθεί στο πρόγραμμα σπουδών  για το χειμερινό εξάμηνο 2021-2022.

ΟΙ ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΕΣ

 • Οι φοιτητές του τμήματος 1.4[3]  από την Τρίτη 19/10 (και κάθε Τρίτη) θα παρακολουθούν κανονικά το μάθημα όπως έχει ανακοινωθεί στο πρόγραμμα (Αίθουσα ΖΒ001, 11:00-13:00).
 • Οι φοιτητές του τμήματος 1.4[3] από την Πέμπτη 21/10 (και κάθε Πέμπτη μέχρι να διευθετηθεί το θέμα με τον διδάσκοντα) καλούνται να παρακολουθούν τις διαλέξεις του μαθήματος στο τμήμα 1.4[1] (Β114, 15:00-17:00) ή στο τμήμα 1.4[2]  (Χατζηνικολάου, 15:00-17:00).
 • Καλούνται όλοι οι φοιτητές να εγγραφούν στο μάθημα στο eclass  ώστε να έχουν πρόσβαση στο διδακτικό υλικό και να λαμβάνουν τα μηνύματα του μαθήματος.

 

ΟΙ ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΕΣ

Οι φοιτητές που θα παρακολουθήσουν το εργαστήριο Ηλεκτρονικά IΙ, να εγγραφούν στο αντίστοιχο μάθημα στο eclass και να εγγραφούν στις εργαστηριακές ομάδες που επιθυμούν στην καρτέλα "Ομάδες χρηστών", μέχρι και την Παρασκευή 15/10/2021.

Όσοι φοιτητές (πρωτοετείς ή από παλαιότερα εξάμηνα) σκοπεύουν να παρακολουθήσουν το εργαστήριο Φυσικής θα πρέπει να γίνουν χρήστες στο μάθημα

ΦΥΣΙΚΗ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ (EEE.1.2) στο eclass.

Ακόμη δεν έχουν καθοριστεί οι ημέρες και ώρες για τα εργαστηριακά δίωρα στα οποία μπορείτε να εγγραφείτε. Θα καθοριστούν τις ερχόμενες ημέρες και θα ειδοποιηθείτε με νέα ανακοίνωση μέσου του eclass.

Αγαπητοί φοιτητές, 

Έχουν ήδη ξεκινήσει οι εγγραφές του εργαστηρίου ΑΠΕ Ι για το τρέχον χειμερινό εξάμηνο του Ακαδημαϊκού Έτους 2021-22. Εάν δεν έχετε εγγραφεί, παρακαλούμε να εγγραφείτε αρχικά στο αντίστοιχο μάθημα στο e-class Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας Ι (EEE.7-1.5) στον σύνδεσμο:   https://eclass.uniwa.gr/courses/EEE302/. H εγγραφή στις εργαστηριακές ομάδες του εργαστηρίου Α.Π.Ε. Ι, θα γίνει αποκλειστικά μέσω της εκπαιδευτικής πλατφόρμας του e-Class επιλέγοντας μέσω του πεδίου «ΟΜΑΔΑ ΧΡΗΣΤΩΝ» την επιθυμητή ομάδα παρακολούθησης. 

Οι εγγραφές στις εργαστηριακές ομάδες είναι ανοιχτές έως και την Πέμπτη 14/10/2021. 

 • Οι φοιτητές του τμήματος 1.4[3] μέχρι νεότερης ανακοίνωσης μπορούν να παρακολουθούν τις διαλέξεις του μαθήματος ή στο τμήμα 1.4[1] ή στο τμήμα 1.4[2] τις μέρες και ώρες που έχουν ανακοινωθεί στο πρόγραμμα.

 

 • Θα ήταν χρήσιμο οι φοιτητές να έχουν μελετήσει τις εισαγωγικές σημειώσεις που έχουν αναρτηθεί στο eclass (Εισαγωγικό Υλικό για τα Μαθηματικά).

 

ΟΙ ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΕΣ

Οι φοιτητές του τμήματος 3.1[1] μέχρι νεότερης ανακοίνωσης μπορούν να παρακολουθούν τις διαλέξεις του μαθήματος ή στο τμήμα 3.1[2] ή στο τμήμα 3.1[3] τις μέρες και ώρες που έχουν ανακοινωθεί στο πρόγραμμα.

 

ΟΙ ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΕΣ

 • Οι φοιτητές του τμήματος 1.1[1] μέχρι νεότερης ανακοίνωσης μπορούν να παρακολουθούν τις διαλέξεις του μαθήματος ή στο τμήμα 1.1[2] ή στο τμήμα 1.1[3] τις μέρες και ώρες που έχουν ανακοινωθεί στο πρόγραμμα.

 

 • Θα ήταν χρήσιμο οι φοιτητές να έχουν μελετήσει τις εισαγωγικές σημειώσεις που έχουν αναρτηθεί στο eclass (Εισαγωγικό Υλικό για τα Μαθηματικά).

 

ΟΙ ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΕΣ

Καλούνται όλοι οι φοιτητές που θα παρακολουθήσουν το μάθημα «ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ» κατά το χειμερινό εξάμηνο 2021-2022 να εγγραφούν στο μάθημα στο e-Class από Δευτέρα 11/10/2021, όπου θα αναρτώνται οι ανακοινώσεις και το ψηφιακό μαθησιακό υλικό και για να λαμβάνουν ειδοποιήσεις μέσω email για τη λειτουργία του μαθήματος.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Για λόγους ανανέωσης των καταστάσεων θα γίνει διαγραφή από το μάθημα στο e-Class όλων των εγγεγραμμένων χρηστών την Παρασκευή 8/10/2021, οπότε όσοι έχουν κάνει ήδη εγγραφή θα πρέπει να ελέγξουν την εγγραφή τους και αν χρειαστεί να κάνουν επανεγγραφή.

 

Καλούνται όλοι οι φοιτητές που θα παρακολουθήσουν το μάθημα «ΗΛΕΚΤΡΟΤΕΧΝΙΚΑ ΥΛΙΚΑ» (Θεωρία & Εργαστήριο) κατά το χειμερινό εξάμηνο 2021-2022 να εγγραφούν στο μάθημα στο e-Class από Δευτέρα 11/10/2021, όπου θα αναρτώνται οι ανακοινώσεις και το ψηφιακό μαθησιακό υλικό και για να λαμβάνουν ειδοποιήσεις μέσω email για τη λειτουργία του μαθήματος.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Για λόγους ανανέωσης των καταστάσεων θα γίνει διαγραφή από το μάθημα στο e-Class όλων των εγγεγραμμένων χρηστών την Παρασκευή 8/10/2021, οπότε όσοι έχουν κάνει ήδη εγγραφή θα πρέπει να ελέγξουν την εγγραφή τους και αν χρειαστεί να κάνουν επανεγγραφή.

Οι φοιτητές που έχουν δικαίωμα να παρακολουθήσουν το εργαστήριο «Ηλεκτρολογικό & Ηλεκτρονικό Σχέδιο με Η/Υ», καλούνται όπως εγγραφούν μέσω της εκπαιδευτικής πλατφόρμας Moodle (https://moodle.uniwa.gr/course/view.php?id=663), επιλέγοντας μέσω του πεδίου "Επιλογή Ομάδας Εργαστηρίου"  το επιθυμητό δίωρο παρακολούθησης.

 
Όσοι έχουν παρακολουθήσει επαρκώς το εργαστήριο (δεν έχουν κοπεί από απουσίες) δεν θα γραφτούν σε δίωρο παρακολούθησης.
Η δήλωση του μαθήματος είναι υποχρεωτική για την παρακολούθηση του μαθήματος.

Οι εγγραφές για τα εργαστηριακά δίωρα θα παραμείνουν ανοιχτές μέχρι και την Κυριακή 10 Οκτωβρίου 2021.

 

Οι φοιτητές που έχουν δικαίωμα να παρακολουθήσουν το εργαστήριο «Βιομηχανικές Ηλεκτρικές Εγκαταστάσεις», καλούνται όπως εγγραφούν μέσω της εκπαιδευτικής πλατφόρμας Moodle (https://moodle.uniwa.gr/course/view.php?id=665), επιλέγοντας μέσω του πεδίου "Επιλογή Ομάδας Εργαστηρίου"  το επιθυμητό δίωρο παρακολούθησης.

Όσοι έχουν παρακολουθήσει επαρκώς το εργαστήριο (δεν έχουν κοπεί από απουσίες) δεν θα γραφτούν σε δίωρο παρακολούθησης.
Η δήλωση του μαθήματος είναι υποχρεωτική για την παρακολούθηση του μαθήματος.

Οι εγγραφές για τα εργαστηριακά δίωρα θα παραμείνουν ανοιχτές μέχρι και την Κυριακή 10 Οκτωβρίου 2021.

Ενημερώνονται οι φοιτητες/τριες που θα παρακολουθήσουν το εργαστηριακό μέρος του μαθήματος "Βιομηχανική Μηχανική (9-3.4)" ότι πρέπει να εγγραφούν στην πλατφόρμα e-class του μαθήματος (στην περιοχή ομάδες χρηστών). Στον χώρο αυτόν θα αναρτώνται όλες οι σχετικές ανακοινώσεις του μαθήματος καθώς και όλο το μαθησιακό υλικό.

Για το εργαστήριο

Kλ.I.πρέκας

Ενημερώνονται οι φοιτητες/τριες που θα παρακολουθήσουν το εργαστηριακό μέρος του μαθήματος "ΣΑΕ ΙΙ (Ε) (7-3.2)"ότι πρέπει να εγγραφούν στην πλατφόρμα e-class του μαθήματος (στην περιοχή ομάδες χρηστών). Στον χώρο αυτόν θα αναρτώνται όλες οι σχετικές ανακοινώσεις του μαθήματος καθώς και όλο το μαθησιακό υλικό.

Για το εργαστήριο

Κλ.Ι.πρέκας

ΓΡΑΠΤΗ ΕΞΕΤΑΣΗ ΣΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΦΥΣΙΚΗΣ

 

Η γραπτή εξέταση στο εργαστήριο Φυσικής θα γίνει την Τετάρτη 6 Οκτωβρίου, ώρα 11:00

Για να δώσετε εξετάσεις πρέπει μέχρι τις 5 Οκτωβρίου να μεταβείτε στο eclass: ΦΥΣΙΚΗ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ(EEE.1.2) και

 • να απαντήσετε στο Ερωτηματολόγιο : Πρωτόκολλο και Δήλωση Συμμετοχής στο ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΦΥΣΙΚΗΣ Σεπτέμβριος 2021
 • Να γραφτείτε στην ομάδα χρηστών: Γραπτή εξέταση στο Εργαστήριο Φυσικής -Σεπτέμβριος 2021 στις 6 Οκτωβρίου

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΓΡΑΠΤΗ ΕΞΕΤΑΣΗ ΣΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΦΥΣΙΚΗΣ

 

Η γραπτή εξέταση στο εργαστήριο Φυσικής θα γίνει την Τετάρτη 6 Οκτωβρίου, ώρα 11:00

Για να δώσετε εξετάσεις πρέπει να γραφτείτε μέχρι τις 2 Οκτωβρίου στο μάθημα που υπάρχει στο eclass: ΦΥΣΙΚΗ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ(EEE.1.2) στην ομάδα χρηστών που έχει δημιουργηθεί με την ονομασία:

Γραπτή εξέταση στο Εργαστήριο Φυσικής -Σεπτέμβριος 2021 στις 6 Οκτωβρίου

ΜΟΝΟ οι φοιτητές που θα γραφτούν σε αυτήν την ομάδα ΕΩΣ 2 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ μπορούν να εξεταστούν.

Σύμφωνα με τον κανονισμό του εργαστηρίου, δικαίωμα γραπτής εξέτασης στο εργαστήριο έχουν μόνο οι φοιτητές που είχαν κατοχυρώσει το δικαίωμα να γράψουν εξετάσεις (δηλαδή δεν είχαν απουσίες, παρέδωσαν τις εργασίες τους και πήραν συνολικό βαθμό μεγαλύτερο από τρία)  αλλά

 • είτε δεν έδωσαν τη γραπτή εξέταση τον Φεβρουάριο 2021,
 • είτε έδωσαν τη γραπτή εξέταση και ο ΤΕΛΙΚΟΣ βαθμός τους στο εργαστηρίο είναι μικρότερος από τρια (3)

Καλούνται οι φοιτητές, που επιθυμούν να συμμετάσχουν στην εξεταστική περίοδο Σεπτεμβρίου 2021 στο μάθημα ¨Ηλεκτρολογικό και Ηλεκτρονικό Σχέδιο με Η/Υ¨, να δηλώσουν τη συμμετοχή τους αποδεχόμενοι τους όρους των εξετάσεων όπως αυτοί έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Πανεπιστημίου (https://www.uniwa.gr/remote-exams/terms/). Η διαδικασία αποδοχής των όρων εξέτασης έχει οριστεί από το πανεπιστήμιο να παραμείνει ανοιχτή μέχρι και την 26η  Αυγούστου 2021

Για την αποδοχή των όρων εξέτασης θα πρέπει οι φοιτητές να επισκεφτούν την ιστοσελίδα του μαθήματος (https://moodle.uniwa.gr/course/view.php?id=663) στο Moodle στο πεδίο «ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2021» αφού διαβάσουν τους όρους εξέτασης να επιλέξουν «έλαβα γνώση και συναινώ σε συμμετοχή στην εξέταση».

Καλούνται οι φοιτητές, που επιθυμούν να συμμετάσχουν στην εξεταστική περίοδο Σεπτεμβρίου 2021 στο εργαστηριακό μέρος του μαθήματος ¨Βιομηχανικές Ηλεκτρικές Εγκαταστάσεις¨, να δηλώσουν τη συμμετοχή τους αποδεχόμενοι τους όρους των εξετάσεων όπως αυτοί έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Πανεπιστημίου (https://www.uniwa.gr/remote-exams/terms/). Η διαδικασία αποδοχής των όρων εξέτασης έχει οριστεί από το πανεπιστήμιο να παραμείνει ανοιχτή μέχρι και την 26η  Αυγούστου 2021

Για την αποδοχή των όρων εξέτασης θα πρέπει οι φοιτητές να επισκεφτούν την ιστοσελίδα του μαθήματος (https://moodle.uniwa.gr/course/view.php?id=665) στο Moodle στο πεδίο «ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2021» αφού διαβάσουν τους όρους εξέτασης να επιλέξουν «έλαβα γνώση και συναινώ σε συμμετοχή στην εξέταση».

Καλούνται οι φοιτητές, που επιθυμούν να συμμετάσχουν στην εξεταστική περίοδο Σεπτεμβρίου 2021 στο θεωρητικό μέρος του μαθήματος ¨Βιομηχανικές Ηλεκτρικές Εγκαταστάσεις¨, να δηλώσουν τη συμμετοχή τους αποδεχόμενοι τους όρους των εξετάσεων όπως αυτοί έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Πανεπιστημίου (https://www.uniwa.gr/remote-exams/terms/). Η διαδικασία αποδοχής των όρων εξέτασης έχει οριστεί από το πανεπιστήμιο να παραμείνει ανοιχτή μέχρι και την 26η  Αυγούστου 2021

Για την αποδοχή των όρων εξέτασης θα πρέπει οι φοιτητές να επισκεφτούν την ιστοσελίδα του μαθήματος (https://moodle.uniwa.gr/course/view.php?id=665) στο Moodle στο πεδίο «ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2021» αφού διαβάσουν τους όρους εξέτασης να επιλέξουν «έλαβα γνώση και συναινώ σε συμμετοχή στην εξέταση».

Καλούνται οι φοιτητές, που επιθυμούν να συμμετάσχουν στην εξεταστική περίοδο Σεπτεμβρίου 2021 στο εργαστηριακό μέρος του μαθήματος ¨Ηλεκτρικές Εγκαταστάσεις¨, να δηλώσουν τη συμμετοχή τους αποδεχόμενοι τους όρους των εξετάσεων όπως αυτοί έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Πανεπιστημίου (https://www.uniwa.gr/remote-exams/terms/). Η διαδικασία αποδοχής των όρων εξέτασης έχει οριστεί από το πανεπιστήμιο να παραμείνει ανοιχτή μέχρι και την 26η  Αυγούστου 2021

Για την αποδοχή των όρων εξέτασης θα πρέπει οι φοιτητές να επισκεφτούν την ιστοσελίδα του μαθήματος (https://moodle.uniwa.gr/course/view.php?id=215) στο Moodle στο πεδίο «ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2021» αφού διαβάσουν τους όρους εξέτασης να επιλέξουν «έλαβα γνώση και συναινώ σε συμμετοχή στην εξέταση».

Καλούνται οι φοιτητές, που επιθυμούν να συμμετάσχουν στην εξεταστική περίοδο Σεπτεμβρίου 2021 στο θεωρητικό μέρος του μαθήματος "Ηλεκτρικές Εγκαταστάσεις¨, να δηλώσουν τη συμμετοχή τους, αποδεχόμενοι τους όρους των εξετάσεων όπως αυτοί έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Πανεπιστημίου (https://www.uniwa.gr/remote-exams/terms/). Η διαδικασία αποδοχής των όρων εξέτασης έχει οριστεί από το πανεπιστήμιο να παραμείνει ανοιχτή μέχρι και την 26η  Αυγούστου 2021

Για την αποδοχή των όρων εξέτασης θα πρέπει οι φοιτητές να επισκεφτούν την ιστοσελίδα του μαθήματος (https://moodle.uniwa.gr/course/view.php?id=215) στο Moodle στο πεδίο «ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2021», αφού διαβάσουν τους όρους εξέτασης να επιλέξουν «έλαβα γνώση και συναινώ σε συμμετοχή στην εξέταση».

Οι απαλλαγές αφορούν όσους υπέβαλαν αίτηση κατά την διάρκεια του εαρινού εξαμήνου 2021 (Μάρτιος - Ιούνιος)

 

Α.Μ.
262017041
20387028
50106751
20387382
19387385
20387038
20387314
45743
50344881
20387343
20387046
7150
47392
20387378
45486
17018
6956
20387070
48052
20387368
212017025
7135
262017081
50344047
20387080
262017032
20387088
20387320
20387102
47361
47667
47663
262017124
20387107
20387111
20387300
43689
20387123
20387334
212017028
212017131
20387350
212017020
46729
20387147
20387159
20387159
20387160
20387161
20387170
20387172
20387177
20387178
20387190
20387191
20387316
19387209
20387213
7090
20387349
262017112
20387365
262017031
50106562
4391
20387345
6738
20387242
50347900
47568
20387332
20387248
7041
20387253
483 46271
19387271
20387263
19387274
20387327
19387277
212017031
20387330
18387100
47773
20387353
20387287
20387359
20387290
20387293

Την Τετάρτη 16/06/2021 και ώρα 15:00 - 17:00, θα πραγματοποιηθεί η γραπτή εξ' αποστάσεως εξέταση του εργαστηρίου του μαθήματος "Ηλεκτρικές Εγκαταστάσεις".
Για την εξέταση του εργαστηριακού μέρους του μαθήματος θα πρέπει:
 1. Να έχετε συμπληρώσει έως την Δευτέρα 14/06/2021  και ώρα 12:00 το μεσημέρι το "Πρωτόκολλο και Δήλωση Συμμετοχής στην Εξέταση του Μαθήματος" που βρίσκεται στην σελίδα του μαθήματος στο Moodle.
 2. Να είσαστε συνεπείς στην έγκαιρη είσοδό σας στις πλατφόρμες MS Teams και Moodle.
 3. Θα πρέπει να έχετε εξασφαλίσει εκ των προτέρων την καλύτερη δυνατή σύνδεση σας με το διαδίκτυο και να διαθέτετε κάμερα και μικρόφωνο (μπορείτε και μέσω του κινητού σας) - κατά τη διάρκεια της εξέτασης θα πρέπει να υπάρχει η δυνατότητα ελέγχου από τους επιτηρητές ζητώντας ανοικτή κάμερα και μικρόφωνο από τον εξεταζόμενο.
 4. Πριν την έναρξη της διαδικασίας θα σας γνωστοποιηθούν οι αίθουσες (σύνδεσμοι MS Teams) που θα συνδεθείτε (ΠΡΟΣΟΧΗ με το ιδρυματικό σας email - όχι με gmail ή hotmail) .
 5. Κατά την συμμετοχή σας στην προσομοίωση, σας γνωστοποιήθηκε η διαδικασία, η οποία περιλαμβάνει συνοπτικά:
  1. Συγκεκριμένο αριθμό ερωτήσεων κλειστού τύπου, με διαφορετικό περιεχόμενο σε κάθε εξεταζόμενο
  2. Συγκεκριμένο διαθέσιμο χρόνο, ορατό σε κάθε εξεταζόμενο.

 Όσοι φοιτητές/τριες έχουν πτυχίο επιπέδου Β2 ή ανώτερο απαλλάσσονται από την ΑΓΓΛΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ Ι & ΙΙ (α’ & β΄ εξαμήνων), αφού προσκομίσουν αντίγραφο του πτυχίου αυτού στην γραμματεία του τμήματος μαζί με αίτηση που θα τους δοθεί εκεί. Ακολούθως, οι αιτήσεις αξιολογούνται  και ανακοινώνονται τα αποτελέσματα στο τέλος κάθε εξαμήνου, δηλαδή Φεβρουάριο & Ιούνιο.

Η διαδικασία αυτή ισχύει για όλη την διάρκεια των σπουδών μέχρι την λήψη του πτυχίου και γίνονται επίσης αποδεκτά πτυχία που θα αποκτηθούν κατά την διάρκεια των σπουδών των φοιτητών/τριών.

Όσοι απαλλάσσονται δεν χρειάζεται να παρακολουθούν τα μαθήματα (εκτός αν θέλουν) και δεν δίνουν τελικές εξετάσεις γι αυτά και επομένως δεν υπάρχει βαθμός γι αυτά.

Επίσης, ΔΕΝ εμφανίζεται βαθμός στο φοιτητολόγιο, απλώς οι φοιτητές απαλλάσσονται από τα δύο αυτά μαθήματα χωρίς περαιτέρω διαδικασίες

Ο Καθηγητής

Παναγιώτης Τσατσαρός

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Η διαδικασία μπορεί να γίνει και ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ: θα πρέπει να στείλετε το πτυχίο σας μαζί με την αίτηση που θα βρείτε στην ιστοσελίδα του Τμήματος με τον όρο "γενική αίτηση".

Οι φοιτητές που θα παρακολουθήσουν το εργαστήριο Ηλεκτρονικά Ι, να εγγραφούν στο αντίστοιχο μάθημα στο eclass και να εγγραφούν στις εργαστηριακές ομάδες που επιθυμούν στην καρτέλα "Ομάδες χρηστών", μέχρι και την Πέμπτη 04/03/2021.

Την Πέμπτη 4/3/2021 στις 14:00 θα πραγματοποιηθεί η πρώτη διάλεξη στο μάθημα των Λειτουργικών Συστημάτων. Στο τρέχον εξάμηνο, και σύμφωνα με τις οδηγίες του Υπουργείου και του ΠαΔΑ, το μάθημα θα πραγματοποιηθεί εξ’ αποστάσεως, με χρήση της δικτυακής πλατφόρμας MS Teams. Για το σκοπό αυτό, έχει δημιουργηθεί ειδική ομάδα, στην οποία και θα πρέπει να συνδέονται οι φοιτητές για την παρακολούθηση των μαθημάτων: Ε.Ε.Ε.8-3.1 Λειτουργικά Συστήματα.

Επίσης, το μάθημα διαθέτει και χώρο στην πλατφόρμα eclass, όπου υπάρχει όλο το σχετικό με το μάθημα υλικό. Η διεύθυνση είναι η παρακάτω: Ε.Ε.Ε.8-3.1 Λειτουργικά Συστήματα

Την Πέμπτη 4/3/2021 στις 16:00 θα πραγματοποιηθεί το πρώτο μάθημα στο Διαδίκτυο των Πραγμάτων. Στο τρέχον εξάμηνο, και σύμφωνα με τις οδηγίες του Υπουργείου και του ΠαΔΑ, το μάθημα θα πραγματοποιηθεί εξ’ αποστάσεως, με χρήση της δικτυακής πλατφόρμας MS Teams. Για το σκοπό αυτό, έχει δημιουργηθεί ειδική ομάδα, στην οποία και θα πρέπει να συνδέονται οι φοιτητές για την παρακολούθηση των μαθημάτων: Ε.Ε.Ε.8-3.7 Διαδίκτυο των Πραγμάτων.

Επίσης, το μάθημα διαθέτει και χώρο στην πλατφόρμα eclass, όπου υπάρχει όλο το σχετικό με το μάθημα υλικό. Η διεύθυνση είναι η παρακάτω: Ε.Ε.Ε.8-3.7 Διαδίκτυο των Πραγμάτων

Σας ενημερώνουμε ότι την Τρίτη 02/03/2020 και κάθε Τρίτη 9-12, θα πραγματοποιούνται ηλεκτρονικές διαλέξεις για το θεωρητικό μέρος του μαθήματος Ειδικές Ηλεκτρικές Εγκαταστάσεις.

Kαλούνται οι φοιτητές όπως εγγραφούν μέσω της εκπαιδευτικής πλατφόρμας Moodle (https://moodle.uniwa.gr/course/view.php?id=417), επιλέγοντας τον σύνδεσμο για τα μαθήματα που βρίσκεται αναρτημένος εκεί.

Παρακαλούνται οι φοιτητές να χρησιμοποιήσουν αυτόν τον σύνδεσμο και από σήμερα να ζητούν να γίνουν δεκτοί στο μάθημα.

 

Σας ενημερώνουμε ότι την Πέμπτη 04/03/2020 (Ομάδα 1, Α-Λ) και Τετάρτη 03/03/2020 (Ομάδα 2, Μ-Ω) και κάθε Τετάρτη-Πέμπτη 9-12, θα πραγματοποιούνται ηλεκτρονικές διαλέξεις για το θεωρητικό μέρος του μαθήματος Ηλεκτρικές Εγκαταστάσεις.

Kαλούνται οι φοιτητές όπως εγγραφούν μέσω της εκπαιδευτικής πλατφόρμας Moodle (https://moodle.uniwa.gr/course/view.php?id=215), επιλέγοντας τους συνδέσμους για τα μαθήματα που βρίσκονται αναρτημένοι εκεί.

Παρακαλούνται οι φοιτητές να χρησιμοποιήσουν αυτούς τους συνδέσμους (ανάλογα με το τμήμα τους) και από σήμερα να ζητούν να γίνουν δεκτοί στο μάθημα.

Ενημερώνονται οι φοιτητές που θα δηλώσουν και θα συμμετάσχουν στις διαλέξεις του μαθήματος Ηλεκτρονικά Ι  [όσων τα επώνυμα αρχίζουν από Π έως Ω], με διδάσκοντες του καθηγητές Δ. Τριάντη και Π. Φωτόπουλο ότι η έναρξη των διαλέξεων αρχίζει την Τρίτη 02.03.2021 ώρα 11.00 πμ [ημέρες διδασκαλίας Τρίτη και Παρασκευή από 11.00 έως 14.00]

Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του μαθήματος στο eclass:

https://eclass.uniwa.gr/courses/EEE382/

[Ηλεκτρονικά Ι - Ομάδα Γ (από Π έως Ω] - Δ. Τριαντης & Π. Φωτόπουλος]

και ζητήστε εγγραφή. [Ήδη έχουν εγγραφεί 160 χρήστες]

Για τη συμμετοχή στις διαλέξεις η πρόσβαση γίνεται μέσα από το MS Teams.

Οδηγίες θα λάβετε με mail το αργότερο μέχρι αύριο το πρωί. 

Την Πέμπτη 4/3/2021 στις 16.00 θα πραγματοποιηθεί το πρώτο μάθημα στον Αντικειμενοστραφή Προγραμματισμό. Στο τρέχον εξάμηνο, και σύμφωνα με τις οδηγίες του Υπουργείου και του ΠαΔΑ, το μάθημα θα πραγματοποιηθεί εξ’ αποστάσεως, με χρήση της δικτυακής πλατφόρμας MS Teams. Για το σκοπό αυτό, έχει δημιουργηθεί ειδική ομάδα, στην οποία και θα πρέπει να συνδέονται οι φοιτητές για την παρακολούθηση των μαθημάτων: EEE.2.5.3 Αντικειμενοστραφής Προγραμματισμός (Επίθετα Π-Ω).

Επίσης, το μάθημα διαθέτει και χώρο στην πλατφόρμα eclass, όπου υπάρχει όλο το σχετικό με το μάθημα υλικό. Η διεύθυνση είναι η παρακάτω: EEE.2.5.3 Αντικειμενοστραφής Προγραμματισμός (Φοιτητές Π-Ω) 

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΣΤΟ eclass ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΕΙ ΑΚΟΜΑ!                                                                                                                                            

Όσον αφορά στη χρήση του eclass, το μάθημα και oι εγγραφές σε αυτό ανοίγουν (για τους φοιτητές που είναι στο τμήμα των κ, Πατρικάκη και κ. Φειδάκη), στην πρώτη διάλεξη, όπου και

 • παρουσιάζεται το μάθημα
 • εξηγείται ο τρόπος αξιολόγησης και εξέτασης στο θεωρητικό και πρακτικό/εργαστηριακό μέρος του μαθήματος
 • δίνεται ο κωδικός εισόδου,
 • γίνεται επίδειξη της χρήσης του δικτυακού χώρου, με χρήση των προηγούμενων ανακοινώσεων, εργασιών και ενδιάμεσων εξετάσεων,
 • παρουσιάζεται ο τρόπος προετοιμασίας για τις εξετάσεις και της «εικονικής εξέτασης» η οποία χρησιμοποιείται για την προετοιμασία των φοιτητών για την τελική εξέταση.
 • παρουσιάζονται οι προαιρετικές απαλλακτικές εργασίες.

Στη συνέχεια θα γίνει εκκαθάριση των προηγούμενων ανακοινώσεων, εγγεγραμμένων και ασκήσεων, και εγγραφή των νέων φοιτητών.

Μετά από το πρώτο μάθημα, οι φοιτητές θα πρέπει να εγγραφούν στο μάθημα στην πλατφόρμα eclass, και όλες οι σχετικές ανακοινώσεις από τους διδάσκοντες θα γίνονται από την πλατφόρμα αυτή.

Ενημερώνονται οι φοιτητες/τριες που θα παρακολουθήσουν το εργαστηριακό μέρος του μαθήματος "Προηγμένα Συστήματα Αυτομάτου Ελέγχου (Ε) (8-1.3)" ότι πρέπει να εγγραφούν στο e-class αυτού. Στον χώρο αυτόν θα αναρτώνται όλες οι σχετικές ανακοινώσεις του μαθήματος καθώς και όλο το ψηφιακό μαθησιακό υλικό.

Για το εργαστήριο

Kλ. I. Πρέκας

Τα μαθήματα ξεκινούν την 1η Μαρτίου 2021 κάθε Δευτέρα 9:00-12:00 και Πέμπτη 9:00-12:00 με χρήση της Πλατφόρμας TEAMS. 

Η εγγραφή στην ομάδα ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ Ι (Κ-Ο) θα πραγματοποιείται αυτόματα με την χρήση του κωδικού ja005v4 

Έναρξη μαθημάτων EEE.6.4 Δίκτυα Υπολογιστών [Μ-Ω] -Εαρινό Εξάμηνο 2021

Την Τρίτη 2/3/2021 στις 17.00 θα πραγματοποιηθεί το πρώτο μάθημα των Δικτυών Υπολογιστών, Τμήμα [Μ-Ω]. Στο τρέχον εξάμηνο, και σύμφωνα με τις οδηγίες του Υπουργείου και του ΠαΔΑ, το μάθημα θα πραγματοποιηθεί εξ’ αποστάσεως, με χρήση της δικτυακής πλατφόρμας MS Teams. Για το σκοπό αυτό, έχει δημιουργηθεί ομάδα, στην οποία και θα πρέπει να συνδέονται οι φοιτητές για την παρακολούθηση των μαθημάτων: ΕΕΕ.6.4 Δίκτυα Υπολογιστών (Τμήμα Μ-Ω)

Επίσης, το μάθημα διαθέτει και χώρο στην πλατφόρμα e-class, όπου υπάρχει όλο το σχετικό με το μάθημα υλικό. Η διεύθυνση είναι η παρακάτω: EEE.6.4 Δίκτυα Υπολογιστών

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΣΤΟ eclass ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΕΙ ΑΚΟΜΑ!                                                                                                                 

Όσον αφορά στη χρήση του eclass, το μάθημα και oι εγγραφές σε αυτό ανοίγουν (για τους φοιτητές που είναι στο τμήμα του κ. Τάτλα), στην πρώτη διάλεξη, όπου και

 • παρουσιάζεται το μάθημα
 • εξηγείται ο τρόπος αξιολόγησης και εξέτασης στο θεωρητικό και πρακτικό/εργαστηριακό μέρος του μαθήματος
 • δίνεται ο κωδικός εισόδου,
 • γίνεται επίδειξη της χρήσης του δικτυακού χώρου, με χρήση των προηγούμενων ανακοινώσεων, εργασιών και ενδιάμεσων εξετάσεων,
 • παρουσιάζεται ο τρόπος προετοιμασίας για τις εξετάσεις και της «εικονικής εξέτασης» η οποία χρησιμοποιείται για την προετοιμασία των φοιτητών για την τελική εξέταση.
 • παρουσιάζονται οι προαιρετικές απαλλακτικές εργασίες.

Στη συνέχεια θα γίνει εκκαθάριση των προηγούμενων ανακοινώσεων, εγγεγραμμένων και ασκήσεων, και εγγραφή των νέων φοιτητών.

Μετά από το πρώτο μάθημα, οι φοιτητές θα πρέπει να εγγραφούν στο μάθημα στην πλατφόρμα eclass, και όλες οι σχετικές ανακοινώσεις από τους διδάσκοντες θα γίνονται από την πλατφόρμα αυτή.

Τη Δευτέρα 1/3/2021 στις 9.00 θα πραγματοποιηθεί το πρώτο μάθημα των Δικτυών Υπολογιστών. Στο τρέχον εξάμηνο, και σύμφωνα με τις οδηγίες του Υπουργείου και του ΠαΔΑ, το μάθημα θα πραγματοποιηθεί εξ’ αποστάσεως, με χρήση της δικτυακής πλατφόρμας MS Teams. Για το σκοπό αυτό, έχει δημιουργηθεί ειδική ομάδα, στην οποία και θα πρέπει να συνδέονται οι φοιτητές για την παρακολούθηση των μαθημάτων: EEE.6.4 Δίκτυα Υπολογιστών/Computer Networks (Επίθετα Α-Λ / ERASMUS students).

Επίσης, το μάθημα διαθέτει και χώρο στην πλατφόρμα e-class, όπου υπάρχει όλο το σχετικό με το μάθημα υλικό. Η διεύθυνση είναι η παρακάτω: EEE.6.4 Δίκτυα Υπολογιστών

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΣΤΟ eclass ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΕΙ ΑΚΟΜΑ!                                                                                                                 

Όσον αφορά στη χρήση του eclass, το μάθημα και oι εγγραφές σε αυτό ανοίγουν (για τους φοιτητές που είναι στο τμήμα των κ, Πατρικάκη και Φειδάκη), στην πρώτη διάλεξη, όπου και

 • παρουσιάζεται το μάθημα
 • εξηγείται ο τρόπος αξιολόγησης και εξέτασης στο θεωρητικό και πρακτικό/εργαστηριακό μέρος του μαθήματος
 • δίνεται ο κωδικός εισόδου,
 • γίνεται επίδειξη της χρήσης του δικτυακού χώρου, με χρήση των προηγούμενων ανακοινώσεων, εργασιών και ενδιάμεσων εξετάσεων,
 • παρουσιάζεται ο τρόπος προετοιμασίας για τις εξετάσεις και της «εικονικής εξέτασης» η οποία χρησιμοποιείται για την προετοιμασία των φοιτητών για την τελική εξέταση.
 • παρουσιάζονται οι προαιρετικές απαλλακτικές εργασίες.

Στη συνέχεια θα γίνει εκκαθάριση των προηγούμενων ανακοινώσεων, εγγεγραμμένων και ασκήσεων, και εγγραφή των νέων φοιτητών.

Μετά από το πρώτο μάθημα, οι φοιτητές θα πρέπει να εγγραφούν στο μάθημα στην πλατφόρμα eclass, και όλες οι σχετικές ανακοινώσεις από τους διδάσκοντες θα γίνονται από την πλατφόρμα αυτή.

Σας ενημερώνουμε οτι οι διαλέξεις του μαθήματος Ηλεκτρακουστική ΙΙ, θα ξεκινήσουν την Τρίτη 2/3/2021. Σύμφωνα με το ωρολόγιο πρόγραμμα το μάθημα θα γίνεται 12:00-15:00 κάθε Τρίτη στον πιο κάτω σύνδεσμο Teams:

Click here to join the meeting

Όλοι όσοι έχουν δηλώσει το μάθημα θα πρέπει να εγγραφούν στο eclass του μαθήματος (https://eclass.uniwa.gr/courses/EEE373/).

Όλοι οι παλαιοί φοιτητές θα αφαιρεθούν από το eclass, οπότε αν κάποιος χρωστά το μάθημα θα πρέπει να επανεγγραφεί.

Οι φοιτητές που έχουν δικαίωμα να παρακολουθήσουν το εργαστήριο «Ηλεκτρικές Εγκαταστάσεις», καλούνται όπως εγγραφούν μέσω της εκπαιδευτικής πλατφόρμας Moodle (https://moodle.uniwa.gr/course/view.php?id=215), επιλέγοντας μέσω του πεδίου "Ομάδες Εργαστηρίου" το επιθυμητό δίωρο παρακολούθησης.

Λόγω των προβλημάτων ηλεκτροδότησης από την κακοκαιρία οι προγραμματισμένες για την Πέμπτη και την Παρασκευή εξετάσεις στα μαθήματα ΕΕΕ.1.6 και ΕΕΕ.1.7, αντίστοιχα, αναβάλλονται.

Το μάθημα ΕΕΕ.1.6. Οργάνωση και Διοίκηση Επιχειρήσεων θα εξεταστεί την Δευτέρα 22/2/2021, ώρα 9:00 π.μ.

και το μάθημα ΕΕΕ.1.7. Επιστήμη, Τεχνολογία και Κοινωνία την Τετάρτη 24/2/2021, ώρα 9:00 π.μ.

Οι φοιτητές που επιθυμούν να εξεταστούν στο θεωρητικό μέρος του μαθήματος "Βιομηχανικές Ηλεκτρικές Εγκαταστάσεις", καλούνται να έχουν συμπληρώσει έως την Τετάρτη 03/02/2021 και ώρα 12:00 το μεσημέρι το "Πρωτόκολλο και Δήλωση Συμμετοχής στην Εξέταση του Μαθήματος" που βρίσκεται στην σελίδα του μαθήματος στην πλατφόρμα ασύχρονης εκπαίδευσης Moodle.

Για να συμμετέχετε στην εξ’ αποστάσεως εξέταση στο μάθημα

ΦΥΣΙΚΗ ΘΕΩΡΙΑ Τμήμα Κ-Ο

πρέπει να διαβάσετε προσεκτικά το πρωτόκολλο συμμετοχής στην εξέταση του μαθήματος που βρίσκεται στο eclass του μαθήματος (στο Ερωτηματολόγια)  και εφόσον το αποδέχεστε να απαντήστε στην ερώτηση που βρίσκεται στο τέλος του κειμένου

ΝΑΙ, έλαβα γνώση και συναινώ σε συμμετοχή στην εξέταση

Προσοχή για να έχετε δικαίωμα συμμετοχής στην εξέταση πρέπει να έχετε συμπληρώσει το ερωτηματολόγιο μέχρι 7/2/2021 ώρα 23:00

Ενημερώνονται οι φοιτητές που επιθυμούν να εξεταστούν στο θεωρητικό μέρος του μαθήματος Σχεδίαση Ψηφιακών Συστημάτων για την εξεταστική περίοδο Φεβρουαρίου 2021, ότι πρέπει να εγγραφούν στο τμήμα το οποίο ανήκουν σύμφωνα με την κατανομή σε τμήματα που υπήρχε το χειμερινό εξάμηνο του ακαδημαϊκού έτους 2020-2021.

Η εγγραφή πραγματοποιείται από τη σελίδα του μαθήματος στο eclass (https://eclass.uniwa.gr/courses/EEE306/).

Τμήμα 3-1 από Α έως Ι (Διδάσκων: Γ. Πάτσης)
Τμήμα 3-2 από Κ έως Ο (Διδάσκων: Ε. Βαλαμόντες)
Τμήμα 3-3 από Π έως Ω (Διδάσκων: Ε. Κυριάκης - Μπιτζάρος)

Η δήλωση αποδοχής των όρων της εξ αποστάσεως εξέτασης σε διαφορετικό τμήμα δεν δίνει το δικαίωμα συμμετοχής στην εξέταση.

Καλούνται όσοι φοιτητές έχουν δηλώσει διαφορετικό τμήμα να κάνουν νέα δήλωση στο σωστό γιατί σε αντίθετη περίπτωση δεν θα μπορέσουν να συμμετάσχουν στην εξέταση.

Ανακοίνωση για τη γραπτή εξέταση στο εργαστήριο Φυσικής για φοιτητές που δεν παρακολούθησαν

Παρακαλούνται όσοι φοιτητές δεν είχαν δικαίωμα παρακολούθησης του Εργαστηρίου Φυσικής στο χειμερινό εξάμηνο 2020-2021 και επιθυμούν να δώσουν τη γραπτή εξέταση του εργαστηρίου, να εγγραφούν έως την Παρασκευή 22 Ιανουαρίου στην ομάδα χρηστών :

Γραπτή Εξέταση για φοιτητές που δεν είχαν δικαίωμα παρακολούθησης του Εργαστηρίου Φυσικής.  

Η ομάδα αυτή βρίσκεται στο eclass, στο μάθημα ΦΥΣΙΚΗ (ΕΕΕ.1.2)

Η γραπτή εξέταση θα γίνει την Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 17:00 - 20:00

Θα λάβετε λεπτομερείς πληροφορίες για τη διαδικασία της εξ αποστάσεως εξέτασης

Δείτε το πρόγραμμα διεξαγωγής δοκιμαστικών μαθημάτων από υποψηφίους για τη θέση βαθμίδας επίκουρου καθηγητή του Τομέα “Τηλεπικοινωνιών, Πληροφορικής και Επεξεργασίας Σήματος” του Τμήματος Ηλεκτρολόγων και Ηλεκτρονικών Μηχανικών της Σχολής Μηχανικών του Πανεπιστήμιου Δυτικής Αττικής με γνωστικό αντικείμενο: «Γραμμική άλγεβρα με εφαρμογές στην επιστήμη του ηλεκτρολόγου και ηλεκτρονικού μηχανικού».

Στα πλαίσια του μαθήματος "Οικονομικός σχεδιασμός και λειτουργία συστημάτων ηλεκτρικής ενέργειας" θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 20-1-2021, ώρα 09.00-10.00, η εισαγωγική διάλεξη "Η αναδιάρθρωση της αγοράς ηλεκτρικής ενέργειας στην Ελλάδα – Target Model" από το Δρ. Ανδρέα Βλάχο, Προϊστάμενο Δ/νσης Ενεργειακού Σχεδιασμού της Ρυθμιστικής Αρχής Ενέργειας.
Ο σχετικός σύνδεσμος στο MS-Teams είναι:

https://teams.microsoft.com/l/meetup-join/19%3a2646b87ac5fe41e092f40c00049e3897%40thread.tacv2/1602438362623?context=%7b%22Tid%22%3a%220c8943ee-c370-4bb3-ba51-321f406f32ec%22%2c%22Oid%22%3a%22320aaa36-06d0-44a8-ab6f-68bb20bbd125%22%7d

Η εξέταση του εργαστηριακού μέρους του μαθήματος "Βιομηχανικές Ηλεκτρικές Εγκαταστάσεις", λαμβάνοντας υπόψη και την απόφαση της Συγκλήτου η οποία δίνει παράταση μιας εβδομάδας στο εξάμηνο, θα πραγματοποιηθεί τελικά στις 27/01/2021.

Οι φοιτητές που επιθυμούν να εξεταστούν στο μάθημα καλούνται να έχουν συμπληρώσει έως την Δευτέρα 18/01/2021 και ώρα 12:00 το μεσημέρι το "Πρωτόκολλο και Δήλωση Συμμετοχής στην Εξέταση του Μαθήματος" που βρίσκεται στην σελίδα του μαθήματος στην πλατφόρμα ασύχρονης εκπαίδευσης Moodle.

Η εξέταση του μέρους του μαθήματος "Ηλεκτρολογικό και Ηλεκτρονικό Σχέδιο με Η/Υ", λαμβάνοντας υπόψη και την απόφαση της Συγκλήτου η οποία δίνει παράταση μιας εβδομάδας στο εξάμηνο, θα πραγματοποιηθεί τελικά στις 25/01/2021 (Ηλεκτρολογικό Σχέδιο) και στις 28/01/2021 (Ηλεκτρονικό Σχέδιο).

Οι φοιτητές που επιθυμούν να εξεταστούν στο μάθημα καλούνται να έχουν συμπληρώσει έως την Δευτέρα 18/01/2021 και ώρα 12:00 το μεσημέρι το "Πρωτόκολλο και Δήλωση Συμμετοχής στην Εξέταση του Μαθήματος" που βρίσκεται στην σελίδα του μαθήματος στην πλατφόρμα ασύχρονης εκπαίδευσης Moodle.

Τα στοιχεία των φοιτητών που είχαν κάνει εγγραφή στο eclass του μαθήματος Σχεδίαση Ψηφιακών Συστημάτων μέχρι την 31/8/2020 και δεν είχαν δηλώσει τμήμα θεωρίας που παρακολουθούν κατά το χειμερινό εξάμηνο του ακαδημαϊκού έτους 2020-2021 διαγράφηκαν. Όσοι οφείλουν το μάθημα και επιθυμούν να ενημερώνονται από τις ανακοινώσεις του μαθήματος παρακαλούνται να κάνουν νέα εγγραφή.

Ε. Κυριάκης - Μπιτζάρος

Καλούνται οι φοιτητές που πρόκειται να παρακολουθήσουν το εργαστηριακό μέρος του μαθήματος Σχεδίαση Ψηφιακών Συστημάτων κατά το χειμερινό εξάμηνο του ακαδημαϊκού έτους 2020-2021 να προχωρήσουν μέχρι 27/10/2020 και ώρα 12:00 το μεσημέρι σε εγγραφή τους στην πλατφόρμα moodle στη διεύθυνση:

https://moodle.uniwa.gr/course/admin.php?courseid=2293

χρησιμοποιώντας τον ιδρυματικό τους λογαριασμό.

Το κλειδί εγγραφής είναι: Digital20_21

Οταν ολοκληρωθεί η εγγραφή στο μάθημα θα ανακοινωθούν τα εργαστηριακά τμήματα και οι εγγεγραμμένοι φοιτητές θα πρέπει να επιλέξουν ένα από αυτά.

Ε. Κυριάκης - Μπιτζάρος

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΦΥΣΙΚΗΣ

 Οι φοιτητές που θα ασκηθούν στο Εργαστήριο Φυσικής , καλούνται να εγγραφούν στην πλατφόρμα e-class, στο μάθημα  ΦΥΣΙΚΗ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ.

Οδηγίες για την έναρξη των εγγραφών και του εργαστηρίου βρίσκονται στην Περιγραφή του Μαθήματος. Να διαβαστούν προσεκτικά

Καλούνται οι φοιτητές που θα παρακολουθήσουν το μάθημα Σχεδίαση Ψηφιακών Συστημάτων να προχωρήσουν στην εγγραφή τους
στη σελίδα του μαθήματος στο eclass https://eclass.uniwa.gr/courses/EEE306/
χρησιμοποιώντας αποκλειστικά το ιδρυματικό τους email και να διαβάσουν τις ανακοινώσεις σχετικά με την διδασκαλία του μαθήματος
που έχουν ήδη αναρτηθεί εκεί.

ΜΑΘΗΜΑ: ΦΥΣΙΚΗ [ΤΜΗΜΑ 1-3 ή ΟΜΑΔΑ Γ],

ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ: Δ. ΤΡΙΑΝΤΗΣ

Η ανακοίνωση αφορά τους φοιτητές εξαμήνων Γ και άνω των οποίων το επώνυμο αρχίζει από τα γράμματα Π έως Ω.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Οι φοιτητές εξαμήνων Γ και άνω, που οφείλουν και θα παρακολουθήσουν το μάθημα πρέπει να  πραγματοποιήσουν εγγραφή στο μάθημα μέσω του eclass:

ΦΥΣΙΚΗ (Γ ΟΜΑΔΑ) - ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ Δ. ΤΡΙΑΝΤΗΣ ΦΥΣΙΚΗ,

Προσοχή. Πρέπει να αναγράψετε σωστά τον αριθμό μητρώου.

Εγγραφές που έχουν πραγματοποιηθεί πριν από 01.10.2020 έχουν διαγραφεί και απαιτείται εκ νέου εγγραφή. Όσων τα επώνυμα δεν αρχίζουν από τα γράμματα Π έως Ω θα διαγράφονται.

Η έναρξη της εξ’ υποστάσεως διδασκαλίας θα γίνει όταν ολοκληρωθεί η εγγραφή των φοιτητών του 1ου εξαμήνου.

Μέσω του eclass θα λάβετε σχετικό μήνυμα που θα σας πληροφορεί για την έναρξη και τον τρόπο της εξ’ αποστάσεως διδασκαλίας.

Το μάθημα σύμφωνα με το ωρολόγιο πρόγραμμα, θα διεξάγεται Τετάρτη και Παρασκευή στις 09.00 έως 11.00 πμ.

ΜΑΘΗΜΑ: ΦΥΣΙΚΗ [ΤΜΗΜΑ 1-3 ή ΟΜΑΔΑ Γ],

ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ: Δ. ΤΡΙΑΝΤΗΣ

Η ανακοίνωση αφορά τους νεοεισαχθέντες φοιτητές (1ου εξαμήνου) των οποίων το επώνυμο αρχίζει από τα γράμματα Π έως Ω.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Οι νεοεισαχθέντες φοιτητές (1ου εξαμήνου) που θα παρακολουθήσουν το μάθημα ΦΥΣΙΚΗ, οφείλουν όταν ολοκληρωθεί η εγγραφή τους και λάβουν τον αριθμό μητρώου, να πραγματοποιήσουν εγγραφή στο μάθημα μέσω του eclass:

ΦΥΣΙΚΗ (Γ ΟΜΑΔΑ) - ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ Δ. ΤΡΙΑΝΤΗΣ

Η εγγραφή πρέπει να γίνει το συντομότερο δυνατό, έτσι ώστε να ξεκινήσουν εγκαίρως οι διαλέξεις του μαθήματος. Μέσω του eclass θα λάβετε σχετικό μήνυμα που θα σας πληροφορεί για την έναρξη και τον τρόπο της εξ’ αποστάσεως διδασκαλίας.

Το μάθημα σύμφωνα με το ωρολόγιο πρόγραμμα, θα διεξάγεται Τετάρτη και Παρασκευή στις 09.00 έως 11.00 πμ.

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΜΑΘΗΜΑ ΦΥΣΙΚΗ (Θεωρία)

Καθ. Ζαχαριάδου Αικατερίνη

Παρακαλούνται οι φοιτητές του τμήματος 1-2 (ονοματεπώνυμο με αρχικό γράμμα από Κ à Ο, τμήμα Ζαχαριάδου) να εγγραφούν στο ΝΕΟ μάθημα που έχει δημιουργηθεί στο e-class με τίτλο:

ΦΥΣΙΚΗ ΘΕΩΡΙΑ ΤΜΗΜΑ 1-2 (Κ-Ο) 2020-2021 (ΕΕΕ1.2), προκειμένου να τους αποσταλούν πληροφορίες σχετικά με την έναρξη του μαθήματος και τον σύνδεσμο των διαλέξεων στο MsTeams.

Σας ενημερώνουμε ότι, καθώς ο αριθμός των εγγεγραμμένων φοιτητών στο μάθημα EEE.7-2.5 Ειδικά Θέματα Δικτύων και Ασφάλεια δεν μπορεί να υπολογιστεί με ασφάλεια μέχρι τις 26 Οκτωβρίου 2020, σύμφωνα με την ΚΥΑ 115744/Ζ1, το μάθημα της θεωρίας θα προσφέρεται εξ αποστάσεως, μέχρι να υπάρξει νεότερη ανακοίνωση.

Οι φοιτητριες/ές θα πρέπει να εγγραφούν άμεσα στο η-μάθημα χρησιμοποιώντας τον ιδρυματικό τους λογαριασμό: https://eclass.uniwa.gr/courses/EEE331/

Για τις σύγχρονες (live) διαλέξεις θα χρησιμοποιηθεί το MS Teams.

Ο απευθείας σύνδεσμος για το αυριανό εισαγωγικό μάθημα είναι: Join Microsoft Teams Meeting

Χαράλαμπος Πατρικάκης (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.), Μιχαήλ Φειδάκης(Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.)

Νέα έκδοση ωρολόγιου προγράμματος.

- Αλλαγή διδασκόντων στα τμήματα του μαθήματος ΕΕΕ.5.1 - Αλγόριθμοι και Δομές Δεδομένων.
- Διόρθωση ώρας τμήματος ΕΕΕ.3.4 - Σχεδίαση Ψηφιακών Συστημάτων [3-3].

ΑΓΓΛΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ Ι 

Τα μαθήματα αρχίζουν την Πέμπτη 15/10/2020 και θα διεξαχθούν εξ αποστάσεως και ηλεκτρονικά - μέσω της πλατφόρμας MS TEAMS – λόγω των περιορισμών εξ αιτίας της πανδημίας. 

Αρκετοί φοιτητές έχουν ήδη εγγραφεί στο e-class, καλούνται να το κάνουν και οι υπόλοιποι όταν αποκτήσουν Αριθμό Μητρώου . 

Το link πρόσβασης στο MS TEAMS είναι αυτό που ακολουθεί και θα χρησιμοποιείται το ίδιο κάθε φορά. 

Η ομάδα λέγεται : ΑΓΓΛΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ Ι – ΧΕΙΜΕΡΙΝΟ 2020-21 

https://teams.microsoft.com/l/meetup-join/19%3addd363946e4c400b94b0a222313da8fc%40thread.tacv2/1602573184485?context=%7b%22Tid%22%3a%220c8943ee-c370-4bb3-ba51-321f406f32ec%22%2c%22Oid%22%3a%222ee6c4c4-8183-4561-a324-7baf48f5217c%22%7d 

 

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Όσοι φοιτητές/τριες έχουν πτυχίο επιπέδου Β2 ή ανώτερο απαλλάσσονται από την ΑΓΓΛΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ Ι & ΙΙ (α’ & β΄ εξαμήνων), αφού προσκομίσουν αντίγραφο του πτυχίου αυτού στην γραμματεία του τμήματος μαζί με αίτηση που θα τους δοθεί εκεί. Ακολούθως, οι αιτήσεις αξιολογούνται  και ανακοινώνονται τα αποτελέσματα. 

Η διαδικασία αυτή δεν χρειάζεται να γίνει άμεσα και γίνονται επίσης αποδεκτά πτυχία που θα αποκτηθούν κατά την διάρκεια των σπουδών των φοιτητών/τριών 

Ο Καθηγητής 

Παναγιώτης Τσατσαρός 

Ενημερώνονται οι φοιτητες/τριες που θα παρακολουθήσουν το εργαστηριακό μέρος του μαθήματος “Βιομηχανική Μηχανική”, ότι πρέπει να εγγραφούν στο e-class αυτού. Στον χώρο αυτόν θα αναρτώνται όλες οι σχετικές ανακοινώσεις του μαθήματος καθώς και όλο το ψηφιακό μαθησιακό υλικό.

Προσοχή: Έχουν διαγραφεί από το e-class όλες οι εγγραφές που έχουν γίνει πριν από την 01-07-2020. Παρακαλώ ελέγξτε αν είστε εγγεγραμμένοι αν όχι κάνετε και πάλι εγγραφή.

Για το εργαστήριο

Κλ.Ι.Πρέκας

Ενημερώνονται οι φοιτητες/τριες που θα παρακολουθήσουν το εργαστηριακό μέρος του μαθήματος “Συστήματα Αυτομάτου Ελέγχου ΙI”, ότι πρέπει να εγγραφούν στο e-class αυτού. Στον χώρο αυτόν θα αναρτώνται όλες οι σχετικές ανακοινώσεις του μαθήματος καθώς και όλο το ψηφιακό μαθησιακό υλικό.

Για το εργαστήριο

Στ. Παπαποστόλου

Η διδασκαλία του μαθήματος ΕΕΕ.1.5 ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΟΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟ  για το Τμήμα [1-3] (από Π έως Ω) θα πραγματοποιείται από απόσταση κατά το Χειμερινό Εξάμηνο 2020-21 μέσω του MS Teams από την Πέμπτη 15/10/2020 στον πιο κάτω σύνδεσμο:

https://teams.microsoft.com/l/meetup-join/19%3a81f1e1a7720543a68363a80257c99dbb%40thread.tacv2/1602491908682?context=%7b%22Tid%22%3a%220c8943ee-c370-4bb3-ba51-321f406f32ec%22%2c%22Oid%22%3a%22eb6df56e-62e1-41fd-9d78-6226b4719c6b%22%7d

Επίσης οι φοιτητές οφείλουν να παρακολουθούν τις σχετικές ανακοινώσεις στο eclass του μαθήματος.

Η Καθηγήτρια

Χ. ΑΓΓΕΛΗ

Οι φοιτητές που θα παρακολουθήσουν το εργαστήριο Ηλεκτρονικά ΙΙ, να εγγραφούν στο αντίστοιχο μάθημα στο eclass και να εγγραφούν στις εργαστηριακές ομάδες που επιθυμούν στην καρτέλα "Ομάδες χρηστών", μέχρι την Πέμπτη 15/10/2020.

Α.Μ.
50106666
51204174
19387095
19387356
19387113
19387114
7058
19387173
6448
19387358
19387367
19387231
6709
47005
19387267
19387269
19387288
19387295

Οι φοιτητές που έχουν δικαίωμα να παρακολουθήσουν το εργαστήριο «Ηλεκτρολογικό & Ηλεκτρονικό Σχέδιο με Η/Υ», καλούνται όπως εγγραφούν μέσω της εκπαιδευτικής πλατφόρμας Moodle (https://moodle.uniwa.gr/course/view.php?id=663), επιλέγοντας μέσω του πεδίου "Ομάδες Εργαστηρίου"  το επιθυμητό δίωρο παρακολούθησης.

Οι εγγραφές για τα εργαστηριακά δίωρα θα παραμείνουν ανοιχτές μέχρι και την Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2019.

Οι φοιτητές που έχουν δικαίωμα να παρακολουθήσουν το εργαστήριο «Βιομηχανικές Ηλεκτρικές Εγκαταστάσεις», καλούνται όπως εγγραφούν μέσω της εκπαιδευτικής πλατφόρμας Moodle (https://moodle.uniwa.gr/course/view.php?id=665), επιλέγοντας μέσω του πεδίου "Ομάδες Εργαστηρίου"  το επιθυμητό δίωρο παρακολούθησης.

Οι εγγραφές για τα εργαστηριακά δίωρα θα παραμείνουν ανοιχτές μέχρι και την Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2019.

Σας ενημερώνουμε ότι απο την Τρίτη 13/10/2020 θα ξεκινήσουν οι ηλεκτρονικές διαλέξεις για το θεωρητικό μέρος του μαθήματος Βιομηχανικές Ηλεκτρικές Εγκαταστάσεις.

Καλούνται οι φοιτητές που επιθυμούν να παρακολουθήσουν το μάθημα, όπως εγγραφούν στην πλατφόρμα ασύγχρονης εκπαίδευσης Moodle (https://moodle.uniwa.gr/course/view.php?id=665). Ο σύνδεσμος για την παρακολούθηση του μαθήματος μέσω της πλατφόρμας σύγχρονης εκπαίδευσης MS Teams βρίσκεται ήδη στο Moodle.

Αγαπητοί/ές φοιτητές/τριες,

Η διδασκαλία του μαθήματος ΕΕΕ.1.5 "Εισαγωγή στον Προγραμματισμό" θα γίνει από απόσταση κατά το Χειμερινό Εξάμηνο 2020-21, μέσω του MS Teams, λόγω των μέτρων κατά της πανδημίας Covid-19.

Η διδασκαλία ξεκινά την Παρασκευή 16/10/2020 και ώρα 11.00 - 14.00

Για το τμήμα 1-2 ο σύνδεσμος (link) του MS Teams είναι:

https://teams.microsoft.com/l/meetup-join/19%3aa8a5116c60764df08ba0e40220d88b9d%40thread.tacv2/1602442003891?context=%7b%22Tid%22%3a%220c8943ee-c370-4bb3-ba51-321f406f32ec%22%2c%22Oid%22%3a%2277bbbbb0-c185-497d-8fcd-61d5ca7b012f%22%7d

Μια δοκιμαστική συνάντηση θα γίνει την Τετάρτη 14/10/2020 και ώρα 11.00 στον ίδιο σύνδεσμο του MS Teams.

O Διδάσκων Ευάγγελος Βαλαμόντες

Αγαπητές/οί φοιτητές/τριες,

Η διδασκαλία του μαθήματος «Προστασία Εγκαταστάσεων από Υπερτάσεις» (ΕΕΕ.9-1.9) για το Χειμερινό Εξάμηνο του 2020-21 θα γίνει εξ αποστάσεως, με σύγχρονη εκπαίδευση μέσω MS Teams.

Η διδασκαλία θα αρχίσει τη Δευτέρα 12/10/2020 στο MS Teams. Καλούνται οι φοιτητές να γραφτούν στο eclass του μαθήματος Προστασία Εγκαταστάσεων από Υπερτάσεις όπου θα αναρτώνται οι ανακοινώσεις και το ψηφιακό μαθησιακό υλικό, και όπου θα λάβετε και το σύνδεσμο για το MS Teams.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Έχουν διαγραφεί από το eclass του μαθήματος όλοι οι εγγεγραμμένοι χρήστες του 2019-20, δηλαδή όσοι είχαν εγγραφεί έως και 31/8/2020, και παραμένουν μόνο όσοι γράφτηκαν από 1/9/2020 και μετά. Ελέγξτε αν είστε εγγεγραμμένοι και αν χρειάζεται ξανα-εγγραφείτε.

Καλή ακαδημαϊκή χρονιά,

Ο διδάσκων

Κων/νος Ψωμόπουλος

Αγαπητές/οί φοιτητές/τριες,

Η διδασκαλία του μαθήματος «Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας Ι» (ΕΕΕ.7-1.5) για το Χειμερινό Εξάμηνο του 2020-21 θα γίνει

 • για το θεωρητικό μέρος εξ αποστάσεως, με σύγχρονη εκπαίδευση μέσω MS Teams και
 • για το εργαστηριακό μέρος υβριδικά, με φυσική παρουσία και εξ αποστάσεως (θα ανακοινωθεί πρόγραμμα).

Η διδασκαλία του θεωρητικού μέρους θα αρχίσει τη Δευτέρα 12/10/2020 στο MS Teams. Καλούνται οι φοιτητές να γραφτούν στο eclass του μαθήματος Α.Π.Ε. Ι όπου θα αναρτώνται οι ανακοινώσεις και το ψηφιακό μαθησιακό υλικό, και όπου θα λάβετε και το σύνδεσμο για το MS Teams.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Έχουν διαγραφεί από το eclass του μαθήματος όλοι οι εγγεγραμμένοι χρήστες του 2019-20, δηλαδή όσοι είχαν εγγραφεί έως και 30/9/2020, και παραμένουν μόνο όσοι γράφτηκαν από 1/10/2020 και μετά. Ελέγξτε αν είστε εγγεγραμμένοι και αν χρειάζεται ξανα-εγγραφείτε.

Καλή ακαδημαϊκή χρονιά,

Οι διδάσκοντες

Γεώργιος Βόκας και Κων/νος Ψωμόπουλος

Αγαπητές/οί φοιτητές/τριες,

Η διδασκαλία του μαθήματος «Υψηλές Τάσεις Ι» (ΕΕΕ.7-1.3) για το Χειμερινό Εξάμηνο του 2020-21 θα γίνει

 • για το θεωρητικό μέρος εξ αποστάσεως, με σύγχρονη εκπαίδευση μέσω MS Teams και
 • για το εργαστηριακό μέρος υβριδικά, με φυσική παρουσία και εξ αποστάσεως (θα ανακοινωθεί πρόγραμμα).

Η διδασκαλία του θεωρητικού μέρους θα αρχίσει την Τρίτη 13/10/2020 στο MS Teams. Καλούνται οι φοιτητές να γραφτούν στο eclass του μαθήματος Υψηλών Τάσεων Ι όπου θα αναρτώνται οι ανακοινώσεις και το ψηφιακό μαθησιακό υλικό, και όπου θα λάβετε και το σύνδεσμο για το MS Teams.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Έχουν διαγραφεί από το eclass του μαθήματος όλοι οι εγγεγραμμένοι χρήστες του 2019-20, δηλαδή όσοι είχαν εγγραφεί έως και 31/8/2020, και παραμένουν μόνο όσοι γράφτηκαν από 1/9/2020 και μετά. Ελέγξτε αν είστε εγγεγραμμένοι και αν χρειάζεται ξανα-εγγραφείτε.

Καλή ακαδημαϊκή χρονιά,

Ο διδάσκων

Κων/νος Ψωμόπουλος

Σας ενημερώνουμε ότι, καθώς ο αριθμός των εγγεγραμμένων φοιτητών στο μάθημα EEE.7-2.6 Ανάπτυξη Διαδικτυακών Εφαρμογών δεν μπορεί να υπολογιστεί με ασφάλεια μέχρι τις 26 Οκτωβρίου 2020, σύμφωνα με την ΚΥΑ 115744/Ζ1, το μάθημα της θεωρίας θα προσφέρεται εξ αποστάσεως, μέχρι να υπάρξει νεότερη ανακοίνωση.

Οι φοιτητριες/ές θα πρέπει να εγγραφούν άμεσα στο η-μάθημα χρησιμοποιώντας τον ιδρυματικό τους λογαριασμό: https://eclass.uniwa.gr/courses/EEE251/

Για τις σύγχρονες (live) διαλέξεις θα χρησιμοποιηθεί το MS Teams.

Ο απευθείας σύνδεσμος για το αυριανό εισαγωγικό μάθημα είναι: Join Microsoft Teams Meeting

Χαράλαμπος Πατρικάκης (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.), Μιχαήλ Φειδάκης(Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.)

Όλοι οι φοιτητές που προτίθενται να παρακολουθήσουν το μάθημα Ηλεκτρακουστική Ι, καλούνται να συνδεθούν με το πιο κάτω link τη Δευτέρα 12/10/2020 στις 9:00 το πρωί στην πρώτη διάλεξη που θα γίνει εξ’ αποστάσεως στην πλατφορμα Teams, στην οποία και θα δοθούν και χρήσιμες πληροφορίες για το μάθημα όπως οδηγίες σύνδεσης στο eclass.

https://teams.microsoft.com/l/meetup-join/19%3ae1a7040e3429444f94e87e5847ca2af5%40thread.tacv2/1602352998210?context=%7b%22Tid%22%3a%220c8943ee-c370-4bb3-ba51-321f406f32ec%22%2c%22Oid%22%3a%22d2e0d2d3-ef51-4aa7-828c-48ad67172abc%22%7d

 

Οι φοιτητές του Ε΄εξαμήνου, οι οποίοι θα παρακολουθήσουν κατά το τρέχον χειμερινό εξάμηνο το μάθημα των Τηλεπικοινωνιών, με καθηγητή τον κύριο Αθανάσιο Νασιόπουλο, Τμήμα Ε2, πρέπει να εγγραφούν άμεσα στο e-class του μαθήματος.
Τα μαθήματα θεωρίας ξεκινούν την Τρίτη 13 Οκτωβρίου 09-11πμ.
Ο καθηγητής 
Αθανάσιος Νασιόπουλος

Αγαπητές/οί φοιτητές/τριες,

Η διδασκαλία του μαθήματος «Ψηφιακή Επεξεργασία Σήματος» (ΕΕΕ.7-2.3 και ΕΕΕ.7-3.3) για το Χειμερινό Εξάμηνο του 2020-21 θα γίνει

 • για το θεωρητικό μέρος εξ αποστάσεως, με σύγχρονη εκπαίδευση μέσω MS Teams και
 • για το εργαστηριακό μέρος υβριδικά, με φυσική παρουσία και εξ αποστάσεως (θα ανακοινωθεί πρόγραμμα).

Η διδασκαλία του θεωρητικού μέρους θα αρχίσει τη Δευτέρα 12/10/2020 στο MS Teams. Καλούνται οι φοιτητές να γραφτούν στο eclass του μαθήματος Ψ.Ε.Σ. όπου θα αναρτώνται οι ανακοινώσεις και το ψηφιακό μαθησιακό υλικό, και όπου θα λάβετε και το σύνδεσμο για το MS Teams.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Έχουν διαγραφεί από το eclass του μαθήματος όλοι οι εγγεγραμμένοι χρήστες του 2019-20, δηλαδή όσοι είχαν εγγραφεί έως και 31/8/2020, και παραμένουν μόνο όσοι γράφτηκαν από 1/9/2020 και μετά. Ελέγξτε αν είστε εγγεγραμμένοι και αν χρειάζεται ξανα-εγγραφείτε.

Καλή ακαδημαϊκή χρονιά,

Οι διδάσκοντες

Μαρία Ραγκούση και Ηλίας Ζώης

Παρακαλούνται οι φοιτητές που παρακολουθούν το μάθημα, να συνδεθούν στον παρακάτω σύνδεσμο, σύμφωνα με το ωρολόγιο πρόγραμμα που έχει αναρτηθεί στον ιστότοπο τπυ Τμήματος:

https://teams.microsoft.com/l/channel/19%3a5948b640af534174ad2fb0f88549146c%40thread.tacv2/General?groupId=ba1690b2-82fe-4c62-be38-37be151d7279&tenantId=0c8943ee-c370-4bb3-ba51-321f406f32ec

Παρακαλούνται οι φοιτητές που παρακολουθούν το μάθημα, να συνδεθούν στον παρακάτω σύνδεσμο, σύμφωνα με το ωρολόγιο πρόγραμμα που έχει αναρτηθεί στον ιστότοπο τπυ Τμήματος:

https://teams.microsoft.com/l/channel/19%3adcfe64ba23854c648f68beaa9edacd2e%40thread.tacv2/General?groupId=616f4110-681a-4890-8023-4fcbb165a765&tenantId=0c8943ee-c370-4bb3-ba51-321f406f32ec

Επειδή έγινε διαγραφή όλων των φοιτητών, που είχαν εγγραφεί μέχρι και 8-10-2020 στο μάθημα Ηλεκτροτεχνικά Υλικά στο eClass, προκειμένου να ανανεωθεί η κατάσταση των χρηστών, παρακαλούνται όσοι φοιτητές πρόκειται να παρακολουθήσουν το μάθημα κατά το χειμερινό εξάμηνο 2020-2021 να ξανακάνουν εγγραφή. Σχετικό μήνυμα έχει σταλεί και στα email όλων των φoιτητών μέσω eclass.

Καλημέρα σας,

σας ανακοινώνεται ότι το μάθημα "Ηλεκτρικά κυκλώματα Ι" του τμήματος Α3 με επώνυμα "Π-Ω" θα ξεκινήσει να πραγματοποιείται από τη Δευτέρα 12-10-2020 εξ αποστάσεως με χρήση του προγράμματος MS-TEAMS με τους ακόλουθους συνδέσμους:

για τη Δευτέρα:

https://teams.microsoft.com/l/meetup-join/19%3afb48c0d9706149de990d4717264757db%40thread.tacv2/1602232663005?context=%7b%22Tid%22%3a%220c8943ee-c370-4bb3-ba51-321f406f32ec%22%2c%22Oid%22%3a%22320aaa36-06d0-44a8-ab6f-68bb20bbd125%22%7d

για την Τρίτη:

https://teams.microsoft.com/l/meetup-join/19%3afb48c0d9706149de990d4717264757db%40thread.tacv2/1602232698112?context=%7b%22Tid%22%3a%220c8943ee-c370-4bb3-ba51-321f406f32ec%22%2c%22Oid%22%3a%22320aaa36-06d0-44a8-ab6f-68bb20bbd125%22%7d

Παρακαλείσθε:

(α) να εγκαταστήσετε το MS-Teams σε ηλεκτρονικό υπολογιστή και να χρησιμοποείτε τον αντίστοιχο σύνδεσμο. Επιπλέον τα μικρόφωνα κ η κάμερα σας πρέπει να είναι κλειστή.

(β) να εγγραφτείτε με τους ιδρυματικούς κωδικούς που έχουν δοθεί σε e-class σε σχετικό μάθημα

ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΚΥΚΛΩΜΑΤΑ Ι (τμήμα Α3 με επώνυμο "Π... " ως "Ω..." - Θ... (ΕΕΕ.1.3)

ΣΑΒΒΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ, ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΣΕΚΟΥΡΑΣ

Καλή ακαδημαϊκή χρονιά

Εκ των διδασκόντων.

Όσες φοιτήτριες/φοιτητές θα παρακολουθήσουν το μάθημα «ΔΙΑΦΟΡΙΚΕΣ ΕΞΙΣΩΣΕΙΣ-ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΙ (ΕΕΕ.3.1), Γ ΕΞΑΜΗΝΟ» κατά το χειμερινό εξάμηνο 2020-2021, παρακαλούνται να εγγραφούν στο αντίστοιχο μάθημα στο ECLASS ώστε να λαμβάνουν ειδοποιήσεις για τη λειτουργία του μαθήματος.

Καλούνται όλοι οι φοιτητές που θα παρακολουθήσουν το μάθημα «ΗΛΕΚΤΡΟΤΕΧΝΙΚΑ ΥΛΙΚΑ» κατά το χειμερινό εξάμηνο 2020-2021 να εγγραφούν άμεσα στο μάθημα στο e-Class ώστε να λαμβάνουν ειδοποιήσεις για τη λειτουργία του μαθήματος.

Σ. Καλογεροπούλου – Ι. Ράμπιας

Όσες φοιτήτριες/φοιτητές θα παρακολουθήσουν το μάθημα «Ασύρματα Δίκτυα Δεδομένων (ΕΕΕ.9-2.6)» κατά το χειμερινό εξάμηνο 2020-2021, παρακαλούνται να εγγραφούν στο αντίστοιχο μάθημα στο ECLASS.

Όσες φοιτήτριες/φοιτητές θα παρακολουθήσουν το μάθημα «Συστήματα Ραντάρ και Τηλεπισκόπηση (ΕΕΕ.9-2.8)» κατά το χειμερινό εξάμηνο 2020-2021, παρακαλούνται να εγγραφούν στο αντίστοιχο μάθημα στο ECLASS.

Όσοι φοιτητές/φοιτήτριες θα παρακολουθήσουν το μάθημα «Ηλεκτρομαγνητικά Πεδία ΙΙ (Τμήμα 5-3 / Μυτιληναίος) (ΕΕΕ.5.4)» κατά το χειμερινό εξάμηνο 2020-2021, παρακαλούνται να εγγραφούν στο αντίστοιχο μάθημα στο ECLASS.

Σημειώνεται ότι το τμήμα 5-3 περιλαμβάνει όλες τις φοιτήτριες/φοιτητές των οποίων το πρώτο γράμμα του επωνύμου τους είναι μεταξύ Π και Ω.

Στο eclass έχει αναρτηθεί εισαγωγικό υλικό για τα μαθηματικά. Σας συστήνουμε, πριν ξεκινήσουν τα μαθήματα, να ασχοληθείτε και να δουλέψετε με το υλικό αυτό. Με το email που θα πάρετε κατά την εγγραφή σας, θα μπορείτε να εγγραφείτε στην πλατφόρμα ασύγχρονης εκπαίδευσης του Τμήματος των Ηλεκτρολόγων και Ηλεκτρονικών Μηχανικών (https://eclass.uniwa.gr). Μετά την εγγραφή σας στην πλατφόρμα και αφού μπείτε σ΄αυτήν, θα εγγραφείτε στο μάθημα: <<Εισαγωγικό Υλικό για τα Μαθηματικά>>, όπου έχουν αναρτηθεί τα κατάλληλα αρχεία.

Οι Διδάσκοντες

Περικλής Παπαδόπουλος, Γραφείο Β135, email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ιωάννης Φαμέλης, Γραφείο Β134, email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΗ ΕΞΕΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ ΦΥΣΙΚΗΣ

Η επαναληπτική εξέταση του εργαστηρίου Φυσικής θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 2/10 στις 19.00 με 21.00. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι φοιτητές που:

α ) έχουν αποδεχθεί τους όρους όπως αναφέρονται στο «Πρωτόκολλο και Δήλωση Συμμετοχής στην Εξέταση του Εργαστηρίου Φυσικής» (δείτε πληροφορίες παρακάτω).

β) δεν έχουν βαθμό στην τελική εξέταση του εργαστηρίου

γ) έχουν βαθμό από 3 ως 4.9 στη εργαστήριο

 • Η δήλωση συμμετοχής θα γίνει με χρήση της πλατφόρμας e-class μέχρι τις 1/10 και ώρα 23.59. Θα πρέπει οπωσδήποτε να αποδεχτείτε τους όρους συμμετοχής για να έχετε το δικαίωμα συμμετοχής στην εξέταση
 • Τα θέματα της εξέτασης θα δοθούν μέσω της πλατφόρμας e-class.
 • Η ταυτοποίηση θα γίνει μέσω της πλατφόρμας MS-Teams από 18.30 μέχρι 19.00.

Για την δήλωση συμμετοχής, τον Κανονισμό της εξέτασης και για την πρόσβαση στα θέματα της γραπτής εξέτασης, θα πρέπει να είσαστε εγγεγραμμένοι στην πλατφόρμα e-class στο μάθημα με τίτλο:

ΦΥΣΙΚΗ (ΕΕΕ.1.2) ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΖΑΧΑΡΙΑΔΟΥ  

Υπενθυμίζεται ότι το τμήμα Ε1 του μαθήματος ΣΑΕ Ι θα εξεταστεί ΜΟΝΟ με προφορική εξέταση σύμφωνα με το πρόγραμμα των προφορικών εξετάσεων που έχει ανακοινωθεί. Απαραίτητη προϋπόθεση για τη συμμετοχή στην εξέταση είναι η αποστολή των εργασιών που έχουν αναρτηθεί στο eclass.

Η γραπτή εξέταση που εμφανίζεται στο πρόγραμμα της εξεταστικής, ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ για το τμήμα Ε1.

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ ΠΡΟΣΕΧΤΙΚΑ ΤΙΣ ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΡΤΗΘΕΙ ΣΤΟ ECLASS

Ανακοινώνεται στους φοιτητές του Τμήματος Ηλεκτρολόγων και Ηλεκτρονικών Μηχανικών οι οποίοι προτίθενται να συμμετάσχουν, κατά την εξεταστική περίοδο του Σεπτεμβρίου 2020, στην εξ’ αποστάσεως εξέταση του μαθήματος «Ειδικές Ηλεκτρικές Εγκαταστάσεις», να δηλώσουν την συμμετοχή τους και την αποδοχή των όρων εξέτασης, ηλεκτρονικά, με καταληκτική ημερομηνία την Τρίτη 25/08/2020 και ώρα 12 τα μεσάνυχτα.

 

Η ανωτέρω διαδικασία είναι υποχρεωτική για όλους όσους επιθυμούν να συμμετάσχουν, σύμφωνα με τις αποφάσεις των συνεδριάσεων της Συγκλήτου με αρ. 7/26-05- 2020 και αρ. 6/19-05-2020.

 

Για το λόγο αυτό καλείστε να δηλώσετε ηλεκτρονικά την πρόθεση συμμετοχής σας, στην πλατφόρμα Moodle του μαθήματος, στο πεδίο «ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ - ΑΠΟΔΟΧΗ ΟΡΩΝ ΣΤΙΣ ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ-ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2020»  της ομάδας που έχει δημιουργηθεί για το σκοπό αυτό.

 

Σημειώνεται ότι όποιος δεν δηλώσει συμμετοχή μέχρι την Τρίτη 25/08/2020 και ώρα 12 τα μεσάνυχτα δεν θα μπορέσει να συμμετάσχει στην εξ’ αποστάσεως εξέταση του μαθήματος.

Ανακοινώνεται στους φοιτητές του Τμήματος Ηλεκτρολόγων και Ηλεκτρονικών Μηχανικών οι οποίοι προτίθενται να συμμετάσχουν, κατά την εξεταστική περίοδο του Σεπτεμβρίου 2020, στην εξ’ αποστάσεως εξέταση του θεωρήτικου μέρους του μαθήματος «Ηλεκτρικές Εγκαταστάσεις», να δηλώσουν την συμμετοχή τους και την αποδοχή των όρων εξέτασης, ηλεκτρονικά, με καταληκτική ημερομηνία την Τρίτη 25/08/2020 και ώρα 12 τα μεσάνυχτα.

 

Η ανωτέρω διαδικασία είναι υποχρεωτική για όλους όσους επιθυμούν να συμμετάσχουν, σύμφωνα με τις αποφάσεις των συνεδριάσεων της Συγκλήτου με αρ. 7/26-05- 2020 και αρ. 6/19-05-2020.

 

Για το λόγο αυτό καλείστε να δηλώσετε ηλεκτρονικά την πρόθεση συμμετοχής σας, στην πλατφόρμα Moodle του μαθήματος, στο πεδίο «ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ - ΑΠΟΔΟΧΗ ΟΡΩΝ ΣΤΙΣ ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ-ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2020»  της ομάδας που έχει δημιουργηθεί για το σκοπό αυτό.

 

Σημειώνεται ότι όποιος δεν δηλώσει συμμετοχή μέχρι την Τρίτη 25/08/2020 και ώρα 12 τα μεσάνυχτα δεν θα μπορέσει να συμμετάσχει στην εξ’ αποστάσεως εξέταση του μαθήματος.

Ανακοινώνεται στους φοιτητές του Τμήματος Ηλεκτρολόγων και Ηλεκτρονικών Μηχανικών οι οποίοι προτίθενται να συμμετάσχουν, κατά την εξεταστική περίοδο του Σεπτεμβρίου 2020, στην εξ’ αποστάσεως εξέταση του εργαστηριακού μέρους του μαθήματος «Ηλεκτρικές Εγκαταστάσεις», να δηλώσουν την συμμετοχή τους και την αποδοχή των όρων εξέτασης, ηλεκτρονικά, με καταληκτική ημερομηνία την Τρίτη 25/08/2020 και ώρα 12 τα μεσάνυχτα.

 

Η ανωτέρω διαδικασία είναι υποχρεωτική για όλους όσους επιθυμούν να συμμετάσχουν, σύμφωνα με τις αποφάσεις των συνεδριάσεων της Συγκλήτου με αρ. 7/26-05- 2020 και αρ. 6/19-05-2020.

 

Για το λόγο αυτό καλείστε να δηλώσετε ηλεκτρονικά την πρόθεση συμμετοχής σας, στην πλατφόρμα Moodle του μαθήματος, στο πεδίο «ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ - ΑΠΟΔΟΧΗ ΟΡΩΝ ΣΤΙΣ ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ-ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2020»  της ομάδας που έχει δημιουργηθεί για το σκοπό αυτό.

 

Σημειώνεται ότι όποιος δεν δηλώσει συμμετοχή μέχρι την Τρίτη 25/08/2020 και ώρα 12 τα μεσάνυχτα δεν θα μπορέσει να συμμετάσχει στην εξ’ αποστάσεως εξέταση του μαθήματος.

Ανακοινώνεται στους φοιτητές του Τμήματος Ηλεκτρολόγων και Ηλεκτρονικών Μηχανικών οι οποίοι προτίθενται να συμμετάσχουν, κατά την εξεταστική περίοδο του Σεπτεμβρίου 2020, στην εξ’ αποστάσεως εξέταση του εργαστηριακού μέρους του μαθήματος «Βιομηχανικές Ηλεκτρικές Εγκαταστάσεις», να δηλώσουν την συμμετοχή τους και την αποδοχή των όρων εξέτασης, ηλεκτρονικά, με καταληκτική ημερομηνία την Τρίτη 25/08/2020 και ώρα 12 τα μεσάνυχτα.

 

Η ανωτέρω διαδικασία είναι υποχρεωτική για όλους όσους επιθυμούν να συμμετάσχουν, σύμφωνα με τις αποφάσεις των συνεδριάσεων της Συγκλήτου με αρ. 7/26-05- 2020 και αρ. 6/19-05-2020.

 

Για το λόγο αυτό καλείστε να δηλώσετε ηλεκτρονικά την πρόθεση συμμετοχής σας, στην πλατφόρμα Moodle του μαθήματος, στο πεδίο «ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ - ΑΠΟΔΟΧΗ ΟΡΩΝ ΣΤΙΣ ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ-ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2020»  της ομάδας που έχει δημιουργηθεί για το σκοπό αυτό.

 

Σημειώνεται ότι όποιος δεν δηλώσει συμμετοχή μέχρι την Τρίτη 25/08/2020 και ώρα 12 τα μεσάνυχτα δεν θα μπορέσει να συμμετάσχει στην εξ’ αποστάσεως εξέταση του μαθήματος.

Ανακοινώνεται στους φοιτητές του Τμήματος Ηλεκτρολόγων και Ηλεκτρονικών Μηχανικών οι οποίοι προτίθενται να συμμετάσχουν, κατά την εξεταστική περίοδο του Σεπτεμβρίου 2020, στην εξ’ αποστάσεως εξέταση του θεωρητικού μέρους του μαθήματος «Βιομηχανικές Ηλεκτρικές Εγκαταστάσεις», να δηλώσουν την συμμετοχή τους και την αποδοχή των όρων εξέτασης, ηλεκτρονικά, με καταληκτική ημερομηνία την Τρίτη 25/08/2020 και ώρα 12 τα μεσάνυχτα.

 

Η ανωτέρω διαδικασία είναι υποχρεωτική για όλους όσους επιθυμούν να συμμετάσχουν, σύμφωνα με τις αποφάσεις των συνεδριάσεων της Συγκλήτου με αρ. 7/26-05- 2020 και αρ. 6/19-05-2020.

 

Για το λόγο αυτό καλείστε να δηλώσετε ηλεκτρονικά την πρόθεση συμμετοχής σας, στην πλατφόρμα Moodle του μαθήματος, στο πεδίο «ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ - ΑΠΟΔΟΧΗ ΟΡΩΝ ΣΤΙΣ ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ-ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2020»  της ομάδας που έχει δημιουργηθεί για το σκοπό αυτό.

 

Σημειώνεται ότι όποιος δεν δηλώσει συμμετοχή μέχρι την Τρίτη 25/08/2020 και ώρα 12 τα μεσάνυχτα δεν θα μπορέσει να συμμετάσχει στην εξ’ αποστάσεως εξέταση του μαθήματος.

Ανακοινώνεται στους φοιτητές του Τμήματος Ηλεκτρολόγων και Ηλεκτρονικών Μηχανικών οι οποίοι προτίθενται να συμμετάσχουν, κατά την εξεταστική περίοδο του Σεπτεμβρίου 2020, στην εξ’ αποστάσεως εξέταση του μαθήματος «Ηλεκτρολογικό & Ηλεκτρονικό Σχέδιο με Η/Υ», να δηλώσουν την συμμετοχή τους και την αποδοχή των όρων εξέτασης, ηλεκτρονικά, με καταληκτική ημερομηνία την Τρίτη 25/08/2020 και ώρα 12 τα μεσάνυχτα.

 

Η ανωτέρω διαδικασία είναι υποχρεωτική για όλους όσους επιθυμούν να συμμετάσχουν, σύμφωνα με τις αποφάσεις των συνεδριάσεων της Συγκλήτου με αρ. 7/26-05- 2020 και αρ. 6/19-05-2020.

 

Για το λόγο αυτό καλείστε να δηλώσετε ηλεκτρονικά την πρόθεση συμμετοχής σας, στην πλατφόρμα Moodle του μαθήματος, στο πεδίο «ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ - ΑΠΟΔΟΧΗ ΟΡΩΝ ΣΤΙΣ ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ-ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2020»  της ομάδας που έχει δημιουργηθεί για το σκοπό αυτό.

 

Σημειώνεται ότι όποιος δεν δηλώσει συμμετοχή μέχρι την Τρίτη 25/08/2020 και ώρα 12 τα μεσάνυχτα δεν θα μπορέσει να συμμετάσχει στην εξ’ αποστάσεως εξέταση του μαθήματος.

Ενημερώνονται οι φοιτητές που επιθυμούν να συμμετέχουν στην εξέταση του θεωρητικού μέρους του μαθήματος Σχεδίαση Ψηφιακών Συστημάτων ότι έχουν ενεργοποιηθεί τα ερωτηματολόγια συμμετοχής και για τα τρία τμήματα.

Η αποδοχή των όρων εξέτασης εξ αποστάσεως είναι προϋπόθεση για τη συμμετοχή στην εξέταση.

Η προθεσμία αποδοχής των όρων της εξέτασης μέχρι 25/8/2020.

Προχωρείστε στη δήλωση συμμετοχής στη σελίδα του μαθήματος στο e-class https://eclass.uniwa.gr/courses/EEE306/ κάνοντας χρήση του ιδρυματικού κωδικού χρήστη.

Όσοι εκ των φοιτητών/τριών σκοπεύουν να συμμετάσχουν στις εξετάσεις του μαθήματος στην εξεταστική περίοδο του Σεπτέμβρη (Πρόγραμμα Σπουδών Πα.Δ.Α, Πρόγραμμα Σπουδών ΤΕΙ(Θ), ΤΕΙ(Ε)), και δεν έχουν μέχρι τώρα γραφτεί στο eclass του μαθήματος, να κάνουν αίτηση εγγραφής στο eclass του μαθήματος μέχρι την 20.8.2020. Στο αίτημα εγγραφής θα αναφέρουν σαφώς πρόγραμμα σπουδών και μάθημα (Πρόγραμμα Σπουδών Πα.Δ.Α, Πρόγραμμα Σπουδών ΤΕΙ(Θ=Θεωρία), ΤΕΙ(Ε=Εργαστήριο)).

Σε περίπτωση που δεν πραγματοποιηθεί εγγραφή στο eclass μέχρι την ανωτέρω ημερομηνία δεν θα επιτραπεί η συμμετοχή στις εξετάσεις του Σεπτεμβρίου στο συγκεκριμένο μάθημα.

ΚΕΡΑΙΕΣ (Ε) ΒΑΘΜΟΙ ΙΟΥΝΙΟΣ 2020

ΑΜ

ΒΑΘΜΟΣ (Ε)

ΤΕΙ/ΠΑΔΑ

04363

8.5

ΠΑΔΑ

06689

7.2

ΤΕΙ

06841

5.8

ΠΑΔΑ

06850

7.1

ΤΕΙ

06922

7.9

ΤΕΙ

06925

7.4

ΤΕΙ

06931

7.2

ΤΕΙ

06947

7.3

ΤΕΙ

06983

6.8

ΤΕΙ

44876

7

ΠΑΔΑ

45087

3.1

ΠΑΔΑ

45310

6.5

ΠΑΔΑ

46067

3

ΠΑΔΑ

46114

7

ΠΑΔΑ

46836

5

ΠΑΔΑ

47172

6.1

ΠΑΔΑ

47180

8.2

ΠΑΔΑ

47185

6.8

ΠΑΔΑ

47327

7.3

ΠΑΔΑ

47335

5

ΠΑΔΑ

47345

7.8

ΠΑΔΑ

47765

8.9

ΠΑΔΑ

47900

9.5

ΠΑΔΑ

50105322

8.2

ΤΕΙ

Εργαστήριο Μικροκυματικές Διατάξεις (πρώην «Μικροκύματα» ή «Μικροκύματα-ΙΙ») εξέταση επαναληπτικών
Όσοι φοιτητές έχουν παρακολουθήσει το εργαστήριο στο παρελθόν αλλά δεν έχουν προβιβάσιμο βαθμό θα μπορούν να δώσουν την εξέταση που θα γίνει διαδικτυακά και προφορικά 9 ή 12/6.
Όσοι επιθυμούν να συμμετέχουν να στείλουν μήνυμα μαζί με απόδειξη ότι έχουν παρακολουθήσει (κάποιο βαθμό στη λίστα μαθημάτων τους ή κάτι άλλο) στη διεύθυνση
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Επίσης καλούνται να μπουν στο ms-teams του εργαστηρίου για απορίες την Τρίτη 2/6 στις 12:00 ή και την Παρασκευή 5/6 στις 17:00 ακλουθώντας τους παρακάτω συνδέσμους
Τρίτη:
https://teams.microsoft.com/l/meetup-join/19%3a04bd3dc24e21494aac37a8781c0f060e%40thread.tacv2/1585672170732?context=%7b%22Tid%22%3a%220c8943ee-c370-4bb3-ba51-321f406f32ec%22%2c%22Oid%22%3a%22909187e7-9000-4c98-bba5-80d9477d31a4%22%7d

Παρασκευή:
https://teams.microsoft.com/l/meetup-join/19%3a04bd3dc24e21494aac37a8781c0f060e%40thread.tacv2/1585671923864?context=%7b%22Tid%22%3a%220c8943ee-c370-4bb3-ba51-321f406f32ec%22%2c%22Oid%22%3a%22909187e7-9000-4c98-bba5-80d9477d31a4%22%7d

Η ύλη της εξέτασης θα είναι οι ασκήσεις και η θεωρία όπως περιγράφεται στα φυλλάδια του εργαστηρίου, φύλλα έργου και θεωρίας, για τη δίοδο Gunn, τη λυχνία Klystron, τη βαθμονόμηση εξαρτημάτων και τον Αναλυτή δικτύων.

Εργαστήριο Κεραίες εξέταση επαναληπτικών
Όσοι φοιτητές έχουν παρακολουθήσει το εργαστήριο στο παρελθόν αλλά δεν έχουν προβιβάσιμο βαθμό θα μπορούν να δώσουν την εξέταση που θα γίνει διαδικτυακά και προφορικά 9 ή 11/6.
Όσοι επιθυμούν να συμμετέχουν να στείλουν μήνυμα μαζί με απόδειξη ότι έχουν παρακολουθήσει (κάποιο βαθμό στη λίστα μαθημάτων τους ή κάτι άλλο) στη διεύθυνση
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Επίσης καλούνται να μπουν στο ms-teams του εργαστηρίου για απορίες την Τρίτη 2/6 στις 15:00, ή στις 17:00 ή και την Πέμπτη 4/6 στις 12:00 ακολουθώντας τους παρακάτω συνδέσμους

Τρίτη:
https://teams.microsoft.com/l/meetup-join/19%3a3a1ae752237446438b1170afd1f2ba67%40thread.tacv2/1585565891093?context=%7b%22Tid%22%3a%220c8943ee-c370-4bb3-ba51-321f406f32ec%22%2c%22Oid%22%3a%22909187e7-9000-4c98-bba5-80d9477d31a4%22%7d

Πέμπτη:
https://teams.microsoft.com/l/meetup-join/19%3a3a1ae752237446438b1170afd1f2ba67%40thread.tacv2/1585566000635?context=%7b%22Tid%22%3a%220c8943ee-c370-4bb3-ba51-321f406f32ec%22%2c%22Oid%22%3a%22909187e7-9000-4c98-bba5-80d9477d31a4%22%7d

Η ύλη της εξέτασης θα είναι οι ασκήσεις και η θεωρία όπως περιγράφεται στο φυλλάδιο του εργαστηρίου για τα μονόπολα, δίπολα, στοιχειοκεραίες, κεραίες Yagi, μέτρηση κέρδους και διαγράμματα ακτινοβολίας.

Υπενθυμίζεται ότι την Τρίτη 7/4, 9-12πμ, θα πραγματοποιηθεί ηλεκτρονική διάλεξη για το μάθημα Ειδικές Ηλεκτρικές Εγκαταστάσεις.

Παρακαλούνται οι φοιτητές που έχουν εγγραφεί στο μάθημα να παρακολουθήσουν τη διάλεξη αυτή.

Σύνδεσμος Διάλεξης

Σας ενημερώνουμε ότι την Τετάρτη  01/04/2020 (Ομάδα 1,  Α-Λ) και Πέμπτη 02/4/2020 (Ομάδα 2,  Μ-Ω) και κάθε Τετάρτη-Πέμπτη 9-11, θα ξεκινήσουν οι ηλεκτρονικές διαλέξεις για το θεωρητικό μέρος του μαθήματος Ηλεκτρικές Εγκαταστάσεις.

Οι σύνδεσμοι για την παρακολούθηση είναι οι παρακάτω:

Ομάδα 1, (Α-Λ) Πέμπτη 9-12
Ομάδα 2, (Μ-Ω) Τετάρτη 9-12


 

Παρακαλούνται οι φοιτητές να χρησιμοποιήσουν αυτούς τους συνδέσμους (ανάλογα με το τμήμα τους) και από σήμερα να ζητούν να γίνουν δεκτοί στο μάθημα.

Σας ενημερώνουμε ότι στις 31/03/2020 (για τις μονές ομάδες) και 1/4/2020 (για τις ζυγές) θα ξεκινήσουν οι ηλεκτρονικές διαλέξεις για το εργαστήριο του μαθήματος Ηλεκτρικές Εγκαταστάσεις. Οι επόμενες θα είναι 7/4 και 8/4 αντίστοιχα.
Παρακαλούνται οι φοιτητές όλων των ομάδων (μονών και ζυγών) να παρακολουθήσουν τις διαλέξεις σε ένα από τα διαθέσιμα δίωρα, 9-11 και 11-13, Τρίτη ή την Τετάρτη αντίστοιχα. Οι σύνδεσμοι για τα μαθήματα θα αναρτηθούν στο Moodle.
 
Όσοι είναι κατοχυρωμένοι και θέλουν να βελτιώσουν τον βαθμό τους στο εργαστήριο θα πρέπει να εκπονήσουν νέα εργασία, μόνοι τους
Επιπλέον έχουν αναρτηθεί στο Moodle η εργασία που θα πρέπει να πραγματοποιηθεί για το εξάμηνο αυτό, όπως επίσης και το βοηθητικό υλικό για αυτήν.
Επίσης θα υπάρχει μέσα στο Moodle και διάλογος (chat) για επίλυση επιπρόσθετων αποριών.

Όσοι φοιτητές θα παρακολουθήσουν το εργαστήριο και δεν έχουν γραφτεί στο eclass να το κάνουν άμεσα καθώς το εργαστήριο θα ξεκινήσει αυτή τη Παρασκευή.

Όσοι φοιτητές δεν είχαν περάσει από το εργαστήριο να δηλώσουν ότι το παρακολουθούν, ας στείλουν σχετικό e-mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Από το εργαστήριο.

Όσοι φοιτητές έχουν επιλέξει το μάθημα : Ειδικές Ηλεκτρικές Εγκαταστάσεις (8ο Εξάμηνο), να κάνουν άμεσα εγγραφή στο συγκεκριμένο μάθημα στο Moodle.

Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι φοιτητές να εγγραφούν στο εργαστήριο "Οπτικές Επικοινωνίες" μέσω του συστήματος e-class και συγκεκριμένα στο μάθημα Οπτικές Επικοινωνίες (Εργαστήριο) (ΕΕΕ.8-2.1).
Εκεί θα βρουν πληροφορίες και οδηγίες για την εγγραφή.

Ο διδάσκων

Τα μαθήματα για το εργαστηριακό μέρος του μαθήματος "Ηλεκτρικές Εγκαταστάσεις" θα γίνονται ανά δύο εβδομάδες, στην αίθουσα Β119.   

Οι ομάδες με μονή αρίθμηση θα ξεκινήσουν πρώτες τα μαθήματα και οι ομάδες με ζυγή αρίθμηση θα ακολουθήσουν.
Οι μονές ομάδες θα ξεκινήσουν τα μαθήματα τους την ερχόμενη εβδομάδα (03-04/03/20) ενώ οι ζυγές θα ξεκινήσουν την επόμενη εβδομάδα (10-11/03/20).

Καλούνται οι φοιτητές οι οποίοι δεν έχουν γραφτεί σε κάποια ομάδα να γραφτούν άμεσα μέσω της εκπαιδευτικής πλατφόρμας Moodle (https://moodle.uniwa.gr/course/view.php?id=215), επιλέγοντας μέσω του πεδίου "Ομάδες Εργαστηρίου" το επιθυμητό δίωρο παρακολούθησης.

Ο δικτυακός χώρος του μαθήματος των Δικτύων υπολογιστών, είναι ανοικτός για εγγραφές, στο eclass. Όσον αφορά την κατανομή των φοιτητών, έχουν δημιουργηθεί τα αντίστοιχα δύο τμήματα και στο δικτυακό χώρο του μαθήματος. Οι φοιτητές, πρέπει να γραφτούν στον δικτυακό χώρο του μαθήματος, ώστε να καταχωρηθούν στη λίστα του αντίστοιχου μαθήματος, και να λαμβάνουν τις σχετικές ανακοινώσεις.

Σημειώνεται ότι:

 1. Οι ενημερώσεις σχετικά με το μάθημα, θα γίνονται μέσω του δικτυακού χώρου του μαθήματος, και μέσω του email με το οποίο έχει γραφτεί ο/η καθένας/καθεμία φοιτητής/τρια, θα στέλνεται και η αντίστοιχη ενημέρωση.
 2. Η εξέταση θα γίνει στον/την καθένα/καθεμία, μόνο από τον καθηγητή ο οποίος είναι υπεύθυνος για το κάθε τμήμα. Οι εξετάσεις θα είναι χωριστές/διαφορετικές για κάθε τμήμα, και δεν πρόκειται να σταλεί βαθμός για φοιτητή/τρια εκτός το τμήματός του/της.

Απαλλάσσονται από ΑΓΓΛΙΚΑ Ι & ΙΙ, όσοι βρίσκονται στην λίστα.


Σημείωση: Οσοι δεν είχαν γράψει τον Α. Μ. στην αίτησή τους δεν φαίνονται στην λίστα.
Επίσης, κάποιοι Α.Μ. μπορεί να είναι λανθασμένοι διότι δεν ήσαν ευκρινώς γραμμένοι στην αίτηση

Καλούνται οι φοιτητές που οφείλουν να παρακολουθήσουν το εργαστηριακό μέρος του μαθήματος να εγγραφούν μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας eclass στο πεδίο «Ομάδες Χρηστών» μέχρι την Δευτέρα 02/03/2020.

Η κατανομή των φοιτητών στα εργαστηριακά δίωρα θα ανακοινωθεί την ερχόμενη εβδομάδα.

Η έναρξη των εργαστηρίων θα ορισθεί με επόμενη ανακοίνωση.

Οι διδάσκοντες

Αποτελέσματα εξέτασης του μαθήματος Αντικειμενοστραφή Προγραμματισμού, περιόδου Φεβρουαρίου 2020. Όσες/οι θέλετε να δείτε το γραπτό σας, επικοινωνήστε στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

AM

Τελικός Βαθμός

46353 5
44387 5
06800 2
6871 7
46369 3,5

No 1/2020 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΕΝΑΡΞΗ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΙΣΧΥΟΣ

Όσες φοιτήτριες/φοιτητές δικαιούνται να παρακολουθήσουν το παραπάνω εργαστήριο, υποχρεούνται να εγγραφούν μέσω της πλατφόρμας eClass σε ημέρα και δίωρο που θα επιλέξουν. Οι εγγραφές θα πραγματοποιούνται από σήμερα έως την Πέμπτη 27/02/2020.
Το εργαστηριακό μάθημα θα πραγματοποιηθεί κατά τη διάρκεια του Εαρινού Εξαμήνου 2019-2020 στην αίθουσα Β118 « ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΙΣΧΥΟΣ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ»

Εκ μέρους του
Εργαστηρίου Ηλεκτρονικών Ισχύος

Όσες φοιτήτριες/φοιτητές δικαιούνται να παρακολουθήσουν το Εργαστηριακό μάθημα των ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΩΝ ΙΙ μπορούν να κάνουν την εγγραφή τους μέσω του eclass.

Οι εγγραφές θα μπορούν να πραγματοποιηθούν από την Τετάρτη 19/02/2020 έως και την Τρίτη 25/02/2020.

Το εργαστηριακό μάθημα θα πραγματοποιηθεί κατά τη διάρκεια του Εαρινού Εξαμήνου 2019-2020 στο Εργαστήριο Ηλεκτρικών Μηχανών, Αιθ. B124, Τηλ. 2105381232 την παρακάτω ημέρα και ώρες:

 

      Τετάρτη  11:00 – 13:00
 13:00 – 15:00
 15:00 – 17:00
 17:00 – 19:00
 19:00 – 21:00

 

Μετά το τέλος των εγγραφών οι ομάδες με τη τελική τους μορφή θα ανακοινωθούν στο eclass και στον πίνακα ανακοινώσεων του εργαστηρίου.

Εκ του εργαστηρίου

ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΗ ΕΞΕΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ

Την Παρασκευή 21/02/2020 και ώρα 11:00–13:00, στην αίθουσα Β124, θα πραγματοποιηθεί επαναληπτική εξέταση στο εργαστήριο των
Ηλεκτρικών Μηχανών Ι. Δικαίωμα στην επαναληπτική εξέταση, έχουν μόνο όσοι/ες φοιτητές/τριες, ακολουθούν το παλαιό πρόγραμμα σπουδών (Τ.Ε.Ι.).

Εκ του εργαστηρίου

Οι φοιτητές που έχουν δικαίωμα να παρακολουθήσουν το εργαστήριο «Ηλεκτρικές Εγκαταστάσεις», καλούνται όπως εγγραφούν μέσω της εκπαιδευτικής πλατφόρμας Moodle (https://moodle.uniwa.gr/course/view.php?id=215), επιλέγοντας μέσω του πεδίου "Ομάδες Εργαστηρίου" το επιθυμητό δίωρο παρακολούθησης.

Καλούνται οι φοιτητές του πρώην Τμήματος Ηλεκτρονικών Μηχανικών ΤΕΙ Πειραιά που ακολουθούν πρόγραμμα σπουδών Τ.Ε. και οφείλουν το εργαστηριακό μέρος του μαθήματος Ψ.Ε.Σ. χωρίς υποχρέωση παρακολούθησης (μόνο τελική εξέταση), να προσέλθουν σε τελική εξέταση την Παρασκευή 21/2/2020 στις 9.30 π.μ. στην αίθουσα ΖΒ-208.

Η εξέταση είναι γραπτό τεστ 1 ώρας στην ύλη τριών ασκήσεων στο TI board (Εισαγωγή στον TMS320C5505, Ψηφιακά Φίλτρα Ηχούς και Αντήχησης, Αλλοίωση φωνής με ring modulation). Το υλικό για μελέτη είναι αναρτημένο στο eclass, στο ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ του μαθήματος.

Διευκρινίζεται ότι δεν ακολουθήσει άλλη πρόσκληση σε τελική εξέταση για την κατηγορία αυτή των φοιτητών σε επόμενη περίοδο.

Η διδάσκουσα

Μαρία Ραγκούση

ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΗ ΕΞΕΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ

Την Πέμπτη 20/02/2020 και ώρα 11:00–13:00 θα δοθεί η επαναληπτική εξέταση στο εργαστήριο της Ηλεκτρικής Κίνησης.
Δικαίωμα στην εξέταση έχουν μόνο όσες/όσοι φοιτήτριες/φοιτητές ακολουθούν το παλαιό πρόγραμμα σπουδών (ΤΕΙ).

Εκ του εργαστηρίου

Επαναληπτική εξέταση:
Την Παρασκευή 21/2 , 16:00-18:00 θα γίνει γραπτή επαναληπτική εξέταση
στο χώρο του εργαστηρίου, ΖΒ209. Οι φοιτητές που έχουν απορίες μπορούν
να βρουν τον διδάσκοντα στο εργαστήριο την Τετάρτη 19/2, 12:00-19:00.
Από το εργαστήριο.

Οι φοιτητές που παρακολούθησαν τα τμήματα Δευτέρα 9:00-11:00, 11:00-13:00 & 15:00-17:00, Τρίτη 9:00-11:00 &11:00-13:00 και  Πέμπτη 9:00-11:00 & 13:00-15:00 σε Α ή Β ομάδα, μπορούν να προσέλθουν στο εργαστήριο Παρασκευή 14/2 10:00-11:30 για παραλαβή εργασιών και απορίες.

Για όλα τα υπόλοιπα δίωρα να προσέλθουν Παρασκευή 14/2 16.30-17.30.

Από το εργαστήριο.

 Όσοι φοιτητές θέλουν να πάρουν τις διορθωμένες εργασίες τους και να δουν το γραπτό της προόδου μπορούν να έλθουν από το εργαστήριο Πέμπτη και Παρασκευή 6 και 7/2/2020 12-14:00.

Από το εργαστήριο

ΜΙΚΡΟΚΥΜΑΤΑ(Ε): Βαθμοί και φοιτητές που πρέπει να επαναλάβουν λόγω απουσιών.


Στο επισυναπτόμενο αρχείο βρίσκονται οι βαθμοί της προόδου, οι τελικοί, οι βαθμοί εξέτασης επαναληπτικών 21/1 και τα ΑΜ φοιτητών που είχαν πολλές απουσίες.
Θα υπάρξει επαναληπτική εξέταση για όσους δεν το έχουν περάσει μετά τη λήξη της εξεταστικής περιόδου.


Από το εργαστήριο.

Η γραπτή εξέταση στο Εργαστήριο Φυσικής θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 20/2 ώρα 11:30 -14:00.

Αίθουσες εξέτασης: ΖΒ01, ΖΒ02, Αμφιθέατρο Β218, Αμφιθέατρο Χατζηνικολάου, Αμφιθέατρο Α011.ΖΒ09, ΖΒ10

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ ΦΥΣΙΚΗΣ (27/01/20)

Oι φοιτητές του εργαστηρίου φυσικής που οφείλουν την τελευταία εργαστηριακή άσκηση, καλούνται να την παραδώσουν Παρασκευή 31/01 και ώρες 11:00-14:00 και Τρίτη 4/2 και ώρες 11:00-13:00 στο εργαστήριο (αίθουσα B 219).

Ο υπεύθυνος

Χρήστος Βαρσάμης

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ ΦΥΣΙΚΗΣ

 

1)  O φοιτητές των τμημάτων της Τετάρτης 11:00-13:00 A και 13:00-15:00 A μπορούν να αναπληρώσουν το εργαστηριακό μάθημα που χάθηκε στις 15/01/2020, την ερχόμενη εβδομάδα από Δευτέρα ως Πέμπτη σε όποιο δίωρο επιθυμούν.

2) Όσοι φοιτητές έχουν από προηγούμενα έτη βαθμό μεγαλύτερο του 5 στο εργαστήριο φυσικής, ο βαθμός παραμένει.

3)  Όσοι φοιτητές έχουν από προηγούμενα έτη βαθμό μικρότερο του 5 στο εργαστήριο φυσικής, μπορούν να προσέλθουν στην τελική εξέταση.

4) Η τελική εξέταση του εργαστηρίου θα πραγματοποιηθεί μετά το τέλος της εξεταστικής περιόδου. Η ακριβής ημερομηνία θα γνωστοποιηθεί με νεότερη ανακοίνωση.

Υπενθυμίζεται ότι οι ομάδες Β του εργαστηρίου φυσικής θα πραγματοποιήσουν κανονικά την άσκησή τους την εβδομάδα 20-23/1 στα δίωρά τους.

Ο διδάσκων

Βαρσάμης Χρήστος

Την ΤΕΤΑΡΤΗ 15–01–2020 και ώρα 11:00 στην αίθ. Β118 θα πραγματοποιηθεί η γραπτή εξέταση στο εργαστηριακό μάθημα της ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ.

Δικαίωμα στην εξέταση έχουν όσες/όσοι φοιτήτριες/φοιτητές δεν έχουν κώλυμα απουσιών, καθώς και όσοι απορρίφθηκαν σε προηγούμενη εξέταση ανεξαρτήτου βαθμού.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Η ημέρα της εξέτασης είναι και η τελευταία ημέρα για να παραδώσετε τις ασκήσεις που υπολείπονται.

Εκ του εργαστηρίου

 

Η τελική εξέταση για το εργαστήριο του μαθήματος «Ηλεκτροτεχνικά Υλικά» θα γίνει ως εξής:

 • για τα τμήματα της Δευτέρας (Α1, Α2, Β1, Β2) την Δευτέρα 20/01/2020 κανονικά στα δίωρα (9-11, 11-13, 13-15, 15-17)
 • για τα τμήματα της Τρίτης (Α1, Α2, Β1, Β2) την Τρίτη 21/01/2020 κανονικά στα δίωρα (9-11, 11-13, 13-15, 15-17, 17-19).

Οι φοιτητές που είχαν απαλλαγεί από την παρακολούθηση και οφείλουν μόνο την τελική εξέταση θα πρέπει να προσέλθουν σε κάποιο από τα παραπάνω δίωρα.

Τελική ημερομηνία παράδοσης εργασιών από τους φοιτητές: Δευτέρα 13/01/2020 ώρες 11-17 στις αίθουσες Β215, Β216 και Τρίτη 14/01/2020 ώρες 9-13 στην αίθουσα Β215.

Το τελευταίο μάθημα θα γίνει Τρίτη 14/1. Καλούνται όλοι οι φοιτητές Α και Β ομάδας να έρθουν για παράδοση και παραλαβή εργασιών και για απορίες. Η πρόοδος του εργαστηρίου θα γίνει στο χώρο του εργαστηρίου, Τρίτη 21/1 για όλους τους φοιτητές Α και Β ομάδας, οι οποίοι καλούνται να προσέλθουν στο αντίστοιχο δίωρο τους.

                                                              

Παρακαλούνται οι φοιτητές του τμήματος Δευτέρας 15-17 Β, που θα χάσουν το μάθημα λόγω αργίας, να αναπληρώσουν αποκλειστικά σε κάποιο από τα τμήματα της Πέμπτης 9/1/20 στις ώρες 9-11, 11-13 ή 13-15 ώστε να δώσουν τις εργασίες τους στους ίδιους υπεύθυνους.

 

Εκ του Εργαστηρίου Φυσικής

Επειδή το εργαστήριο Φυσικής δεν θα λειτουργήσει την Δευτέρα 6/1/2020, καλούνται οι φοιτητές που παρακολουθούν το εργαστήριο σε τμήματα της Δευτέρας να κάνουν αναπλήρωση σε οποιοδήποτε άλλο εργαστηριακό δίωρο τις ημέρες 7/1, 8/1 και 9/1

Εκ του Εργαστηρίου Φυσικής

Στο πλαίσιο της "Εκπαιδευτικής επίσκεψης ή/και σεμινάριο-παρουσίαση από επαγγελματίες του χώρου των δίκτύων H/Y (10 ECTS)", όπως περιγράφεται στις δραστηριότητες του μαθήματος EEE.7-2.5 Ειδικά Θέματα Δικτύων και Ασφάλεια, την Τρίτη 10/12/2019 και ώρα 13:00-15:00 στην αίθουσα ΖΒ 109 θα πραγματοποιηθεί διάλεξη από την Εύη Κεχαγιά, Systems Engineer/Public Sector (CISCO Systems Hellas) και τον κ. Γιώργο Πηγιάκη, Technology Solutions Architect (CISCO Systems Hellas).

H διάλεξη θα έχει αντικείμενο: "Βασικές αρχές Intent Based Networking (IBN), αρχιτεκτονικές και λύσεις Software Defined"

Η συμμετοχή είναι ελεύθερη για όλους τους φοιτητές του ΠαΔΑ, αλλά λόγω του περιορισμένου αριθμού θέσεων, θα δοθεί προτεραιότητα στους φοιτητές οι οποίοι είναι εγγεγραμμένοι στο μάθημα και στη συνέχεια με σειρά εκδήλωσης ενδιαφέροντος παρακολούθησης (παρακαλώ πατήστε εδώ).

Ακολουθεί σύντομη περιγραφή της διάλεξης.

“ Το δίκτυο εξελίσσεται σε βασικό πυλώνα του ψηφιακού μετασχηματισμού των επιχειρήσεων και των οργανισμών. Οι νέες ανάγκες που δημιουργούνται απαιτούν ριζική αλλαγή στις βασικές αρχές δικτύωσης που χρησιμοποιούνται εδώ και περισσότερο από 20 χρόνια. Το Software Defined Access  αυτοματοποιεί τον τρόπο που σχεδιάζουμε, υλοποιούμε και διαχειριζόμαστε LAN δίκτυα. Πλέον πρέπει να ενσωματώσουμε νέα πρωτόκολλα και λύσεις βασισμένες στο λογισμικό και τα προγραμματιστικά interfaces (APIs) καθώς η διαχείριση μετεξελίσσεται σε  NetOps και οι νέες δεξιότητες και γνώσεις που θα πρέπει να έχουν οι μηχανικοί δικτύων δεν μένουν μόνο στο καθαρό “networking” αλλά και σε programming skills που απαιτείται να αναπτύξουν.”

Όσοι φοιτητές παρακολουθούν το εργαστήριο Φυσικής στο τμήμα Α και έχασαν την πρώτη άσκησή τους μπορούν να κάνουν αναπλήρωση την ερχόμενη εβδομάδα στο δίωρό τους.

Εκ του εργαστηρίου Φυσικής

Οι φοιτητές που παρακολουθούν το εργαστήριο Φυσικής στο τμήμα Α και δεν μπόρεσαν να προσέλθουν την Δευτέρα 18/11/2019 ,  μπορούν να κάνουν αναπλήρωση την ερχόμενη Δευτέρα 25/11/2019 στο τμήμα Β .

ΕΝΑΡΞΗ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΩΝ ΦΥΣΙΚΗΣ

Το εργαστήριο φυσικής ξεκινά τη Δευτέρα 18/11/2019 στην αίθουσα του κτιρίου Β Β219.

Οι ομάδες Α θα ξεκινήσουν τη Δευτέρα 18/11 στα δίωρα που αναφέρονται

Οι ομάδες Β θα ξεκινήσουν τη Δευτέρα 25/11 στα δίωρα που αναφέρονται

Τα ονόματα των ομάδων στα εργαστήρια φυσικής έχουν αναρτηθεί στην πλατφόρμα moodle (επιλέγετε εργαστήριο φυσικής και κάνετε εγγραφή) και στον πίνακα ανακοινώσεων έξω από την αίθουσα Β219. 

Ο διδάσκων

Χρήστος Βαρσάμης

ΑΥΡΙΟ, 19/11/2019, ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΤΟ ΘΕΩΡΗΤΙΚΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ.

Ανακοίνωση

Την Τετάρτη 20/11/2019 θα επανεκκινήσουν τα μαθήματα του εργαστηρίου της ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ.

Οι φοιτήτριες και οι φοιτητές που έχουν εγγραφεί, να παρευρεθούν για να παρακολουθήσουν το εργαστηριακό μάθημα στο δίωρο που έχουν δηλώσει.

Εκ του εργαστηρίου

Τα µαθήµατα του εργαστηρίου της Ηλεκτρικής Κίνησης αναβάλλονται για το επόµενο διάστηµα λόγω της µη υπογραφής σύµβασης των συνεργατών Ακαδηµαϊκών Υποτρόφων. Επειδή στο εργαστήριο παίρνει µέρος µόνο ένα µέλος ∆ΕΠ, για λόγους εκπαιδευτικούς αλλά και ασφαλούς λειτουργίας του εργαστηρίου δεν µπορούν να διεξαχθούν εργαστηριακές ασκήσεις. Για την έναρξη των µαθηµάτων θα υπάρξει ανακοίνωση.

Εκ του εργαστηρίου.

Η διάλεξη της Παρασκευής 8/11/2019 09.00-11.00 δεν θα πραγματοποιηθεί λόγω απουσίας της διδάσκουσας Μ. Ραγκούση.

Θα ακολουθήσει ανακοίνωση για την αναπλήρωση.

Η διάλεξη της Δευτέρας 11/11/2019 17.00-19.00 θα πραγματοποιηθεί κανονικά.

Το πρώτο πείραμα για τους φοιτητές της ΟΜΑΔΑΣ Α θα γίνει στο εργαστήριο 5/11 τα αντίστοιχα δίωρα. Οι φοιτητές της ΟΜΑΔΑΣ Β θα κάνουν το πείραμα Τρίτη 12/11.

Όσοι φοιτητές δεν έχουν γραφτεί να παρουσιαστούν άμεσα.

Παρακαλώ δείτε εδώ το αρχείο με όσους φοιτητές έχουν ήδη μπει σε ομάδα Α ή Β.

Το εργαστήριο του μαθήματος "Εισαγωγή στον προγραμματισμό" ξεκινάει κανονικά από την ΤΡΙΤΗ 5/11. Το εργαστήριο θα πραγματοποιείται στις εξής αίθουσες:
ΤΡΙΤΗ (αίθουσα Β025Γ)
ΤΕΤΑΡΤΗ (αίθουσα Β025Γ)
ΠΕΜΠΤΗ (αίθουσα A112)
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (αίθουσα A112)
ΠΡΟΣΟΧΗ: επειδή πρόκειται για ωριαία τμήματα η ώρα προσέλευσης είναι ΑΥΣΤΗΡΗ.

 

Τα κάτωθι εργαστηριακά τμήματα  θα ξεκινήσουν 5 και 6 Νοεμβρίου 2019 τις αντίστοιχες μέρες και ώρες στην αίθουσα Β025Γ

Τρίτη 14.00 - 15.00

Τρίτη 15.00 - 16.00

Τρίτη 16.00 - 17.00   

Τρίτη 17.00 - 18.00

 

Τέταρτη   9.00-10.00

Τέταρτη 10.00-11.00

Σελίδα 1 από 3

el_menu