Ο Όμιλος Θεοδώρου, ένας από τους μεγαλύτερους βιομηχανικούς ομίλους στην Ελλάδα, με ειδίκευση στις καινοτόμες τεχνολογικές λύσεις για τη βιομηχανική συσκευασία και την εφοδιαστική αλυσίδα, αναζητά 10 νέους και 5 έμπειρους μηχανικούς (ηλεκτρολόγους, μηχανολόγους, ηλεκτρονικούς, αυτοματισμού, ρομποτικής και πληροφορικής), οι οποίοι θα ενταχθούν στην οργανωμένη ομάδα των 85 έμπειρων μηχανικών. Υπάρχει δυνατότητα και για πρακτική άσκηση. Για το λόγο αυτό, διοργανώνει Open Day για τους ενδιαφερόμενους την Πέμπτη 1η Ιουνίου 2023 στις εγκαταστάσεις του στην Παιανία (Αγίου Αθανασίου 17). Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Καλείστε την Τετάρτη 15/3 στις 11:00 στην αίθουσα 5 του συνεδριακού κέντρου της Πανεπιστημιούπολης Αρχαίου Ελαιώνα να παρακολουθήσετε την ομιλία (διάρκειας ~ 40’) με τίτλο:

Mοnitoring and prediction of terrestrial environment by using electromagnetic methods"

που θα δώσει ο Καθηγητής Yasuhide Hobara 

Director, Center for Space Science and Radio Engineering
Graduate School of Informatics and Engineering, School of Informatics and Engineering 
"Department of Computer and Network Engineering, Cluster II(Emerging Multi-interdisciplinary Engineering" 
University of Electro-Communications (https://www.uec.ac.jp/eng/), Tokyo, Japan

Την Πέμπτη 6/10/2022 και ώρα 11:00 π.μ. θα πραγματοποιηθεί στο αμφιθέατρο του συνεδριακού κέντρου της Πανεπιστημιούπολης Αρχαίου Ελαιώνα υποδοχή και ενημέρωση των πρωτοετών φοιτητών του τμήματος Ηλεκτρολόγων και Ηλεκτρονικών Μηχανικών.

Το Τμήμα Διασύνδεσης, Διαμεσολάβησης & Καινοτομίας (Τ.Δ.Δ.Κ.) του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής, στο πλαίσιο του έργου "Γραφείο Διασύνδεσης ΠΑΔΑ" - "Career, Liaison & Innovation Office, University of West Attica" (MIS 5073631) και σε συνεργασία με την Θερμοκοιτίδα του Δήμου Αιγάλεω ( Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να δείτε στο https://hub.egaleo.gr/mikro-thermokoitida-neon-epicheiriseo/ ), προσκαλεί τους/τις φοιτητές-ριες και αποφοίτους-ες, ερευνητές, μέλη της ακαδημαϊκής κοινότητας του ΠΑΔΑ:

  • σε εξ αποστάσεως  σεμινάριο με τίτλο «Θερμοκοιτίδα Δήμου Αιγάλεω – η ευκαιρία αξιοποίησης των καινοτόμων ιδεών και της υποστήριξης της επιχειρηματικότητας», Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2022,  14:00- 15:00
  • και σε μία περιήγηση στους χώρους της Θερμοκοιτίδας Αιγάλεω, την Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2022, 11:00-12:00

Στο σεμινάριο ο κος Απόστολος Σίγουρας, ο κος Γιώργος Μπελεσιώτης και η κα Θεώνη Καρλέση, εκπροσωπώντας το Hub Αιγάλεω, θα παρουσιάσουν το έργο και τις δυνατότητες συμμετοχής των ενδιαφερομένων στη Θερμοκοιτίδα. Συμμετέχοντες στο webinar μπορούν να είναι όλοι οι εν δυνάμει επωφελούμενοι της Θερμοκοιτίδας και απλοί ενδιαφερόμενοι, που έχουν μία καινοτόμο ιδέα και θέλουν να την αξιοποιήσουν.

Με στόχο την εύρυθμη λειτουργία του σεμιναρίου παρακαλούνται οι φοιτητές-ριες/απόφοιτοι-ες που ενδιαφέρονται για την παρακολούθηση του να συμπληρώσουν τα στοιχεία τους στην παρακάτω φόρμα. 

Δηλώσεις συμμετοχής:  https://forms.gle/seuBoBUKzvuUBMZw5

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί εξ αποστάσεως οπότε οι ενδιαφερόμενοι-ες θα ειδοποιηθούν σχετικά μέσω email για τον σύνδεσμο Ms Teams. 

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη συμμετοχή και τη συνεργασία σας!

Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε:
Τμήμα Διασύνδεσης, Διαμεσολάβησης και Καινοτομίας
Διεύθυνση Φοιτητικής Μέριμνας
Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής
Πανεπιστημιούπολη Αρχαίου Ελαιώνα
Συνεδριακό Κέντρο-Αίθουσα 4
Π. Ράλλη & Θηβών 250, 12244 Αιγάλεω, Αθήνα, Ελλάδα

Τ: 210 5381295, 1105
Ε: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
https://clio.uniwa.gr
Facebook: Τμήμα Διασύνδεσης, Διαμεσολάβησης & Καινοτομίας ΠΑΔΑ

Την Τρίτη 4/10/2022 και ώρα 11:00 π.μ. θα πραγματοποιηθεί στο αμφιθέατρο του συνεδριακού κέντρου της Πανεπιστημιούπολης Αρχαίου Ελαιώνα ενημέρωση των φοιτητών του πενταετούς προγράμματος σπουδών, που θα εγγραφούν στο 7ο εξάμηνο το τρέχον ακαδημαϊκό έτος, σχετικά με το περιεχόμενο των σπουδών και τις επαγγελματικές προοπτικές κάθε κύκλου σπουδών ώστε να διευκολυνθούν στην επιλογή τους. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συμμετέχουν στην εκδήλωση και εξ αποστάσεως, μέσω της εφαρμογής MSTeams με σύνδεση από τον ιδρυματικό λογαριασμό τους, από τον παρακάτω σύνδεσμο: Ενημέρωση για επιλογή κύκλου σπουδών.

Σελίδα 1 από 3

el_menu