Ημερίδα με τίτλο «Σύγχρονες Εξελίξεις του Αυτοματισμού»

Την Τετάρτη 10/1/2024 πραγματοποιήθηκε στο Τμήμα Ηλεκτρολόγων και Ηλεκτρονικών Μηχανικών του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής ημερίδα με τίτλο «Σύγχρονες Εξελίξεις του Αυτοματισμού», με προσκεκλημένους ομιλητές από το χώρο της Βιομηχανίας.  Την ημερίδα αυτή που διοργανώθηκε για 4η συνεχή χρονιά στο πλαίσιο των προπτυχιακών μαθημάτων Βιομηχανική Μηχανική, Συστήματα Αυτομάτου Ελέγχου Ι και Συστήματα Αυτομάτου Ελέγχου ΙΙ με διδάσκοντα τον Καθηγητή κ. Διονύση Κανδρή, παρακολούθησε πλήθος φοιτητών και φοιτητριών του Τμήματος.

 

imer20240110_1

imer20240110_2

Στο πλαίσιο του μαθήματος Σχεδίαση Ψηφιακών Συστημάτων την Τετάρτη 6/12/2023 και ώρα 15:00 στο αμφιθέατρο Α011 θα δοθεί διάλεξη με θέμα "Ψηφιακά Συστήματα (FPGAs) στην εποχή της μηχανικής μάθησης και της παραγωγικής τεχνητής νοημοσύνης" από τον επίκουρο καθηγητή του τμήματος κο Χριστόφορο Κάχρη. 
Τη διάλεξη μπορούν να παρακολουθήσουν όλοι/ες οι ενδιαφερόμενοι/ες φοιτητές/ήτριες του τμήματος αναξάρτητα από το αν παρακολουθούν το μάθημα.
Ε. Κυριάκης-Μπιτζάρος

Το Τμήμα Ηλεκτρολόγων και Ηλεκτρονικών Μηχανικών του ΠΑΔΑ συνδιοργανώνει με το Τμήμα Φυσικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου
Θεσσαλονίκης και το Ελληνικό Τμήμα της IEEE το 12ο Διεθνές Συνέδριο International Conference on Modern Circuits and Systems Technologies (MOCAST) 2023.
Δείτε το πρόγραμμα του συνεδρίου.

Ο Όμιλος Θεοδώρου, ένας από τους μεγαλύτερους βιομηχανικούς ομίλους στην Ελλάδα, με ειδίκευση στις καινοτόμες τεχνολογικές λύσεις για τη βιομηχανική συσκευασία και την εφοδιαστική αλυσίδα, αναζητά 10 νέους και 5 έμπειρους μηχανικούς (ηλεκτρολόγους, μηχανολόγους, ηλεκτρονικούς, αυτοματισμού, ρομποτικής και πληροφορικής), οι οποίοι θα ενταχθούν στην οργανωμένη ομάδα των 85 έμπειρων μηχανικών. Υπάρχει δυνατότητα και για πρακτική άσκηση. Για το λόγο αυτό, διοργανώνει Open Day για τους ενδιαφερόμενους την Πέμπτη 1η Ιουνίου 2023 στις εγκαταστάσεις του στην Παιανία (Αγίου Αθανασίου 17). Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Σελίδα 1 από 4

el_menu