HETiA Presentation @ NCSR Demokritos 55th Summer School | Δηλώστε Συμμετοχή!

Αγαπητά μέλη,

Η Ένωση Ελληνικών Εταιρειών Αναδυόμενων Τεχνολογιών - HETiA σε συνεργασία με το μέλος της Ε.Κ.Ε.Φ.Ε. "Δημόκριτος", θα συμμετέχει σε ειδική συνεδρία με θέμα "Ανθρώπινο Δυναμικό - Εύρεση Θέσης Εργασίας" στα πλαίσια του Θερινού Σχολείου του Ε.Κ.Ε.Φ.Ε. "Δημόκριτος".

Για 55η χρονιά ο Δημόκριτος το μεγαλύτερο ερευνητικό κέντρο της χώρας, διοργανώνει από 13 έως 17 Ιουλίου 2020, το ΘΕΡΙΝΟ ΣΧΟΛΕΙΟ, το οποίο αποτελεί σημείο αναφοράς και μια μεγάλη προσφορά του κέντρου στους προπτυχιακούς φοιτητές και πτυχιούχους θετικής και τεχνολογικής κατεύθυνσης. Φέτος τo Θερινό Σχολείο είναι διαφορετικό. Όλες οι ομιλίες θα πραγματοποιηθούν διαδικτυακά και οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν εξέχοντες επιστήμονες από τον προσωπικό τους υπολογιστή μέσα από μία ασφαλή σύνδεση.

Η Συνεδρία θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 16 Ιουλίου 2020, και ώρες 14:30-16:30. Περισσότερες λεπτομέρειες θα σας αποσταλούν προσεχώς. 

Η HETiA θα  παρουσιάσει την Ένωση και τις δράσεις της και θα δοθεί η ευκαιρία σε περιορισμένο αριθμό μελών της Ένωσης να παρουσιάσουν την εταιρεία και τις ανάγκες για ανθρώπινο δυναμικό, στους συμμετέχοντες φοιτητές.

Για την καλύτερη δυνατή οργάνωση και για να λάβετε μέρος ως ομιλητές, παρακαλούμε όπως εκδηλώσετε το ενδιαφέρον σας, έως την Παρασκευή 3 Ιουλίου 2020 στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας, από την αποστολή της εκδήλωσης ενδιαφέροντος συμμετοχής.

Για οποιαδήποτε επιπρόσθετη πληροφορία, μπορείτε να επικοινωνείτε με την Εύη Τσίντα ( Τ: 210 61 79 855 | E: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.).   

Με εκτίμηση,

Τα μέλη του Δ.Σ. 



   Hellenic Emerging Technologies Industry Association

   T: +30 210 617 9855
   F: +30 210 617 9865

   48 Konstantinoupoleos str., 19441 Koropi, Athens, Greece

el_menu