2ο Εργαστηριακό Σεμινάριο του Θεματικού Κύκλου Μέτρηση Δομικής Ηχομόνωσης

Το Ελληνικό Ινστιτούτο Ακουστικής (ΕΛ.ΙΝ.Α.) σε συνεργασία με το Εργαστήριο Τεχνολογιών Ηλεκτρονικής & Υπολογιστών, του Τμήματος Ηλεκτρολόγων & Ηλεκτρονικών Μηχανικών του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής διοργάνωσε με επιτυχία το 2ο Εργαστηριακό Σεμινάριο του Θεματικού Κύκλου Μέτρηση Δομικής Ηχομόνωσης το τριήμερο 10-12 Μαΐου 2019 (https://helina.gr/gr/news/89/).

Το Σεμινάριο παρακολούθησαν συνολικά 15 άτομα, έγιναν 4 διαλέξεις με θέματα:  Μέτρηση δομικής ηχομόνωσης (G. Schubert),  "Πρότυπα μετρήσεων" (Κ. Δουλιγέρης),  "Ηχεία, ηχόμετρα" (Στ. Ποτηράκης), "Μέτρηση στάθμης κτυπογενούς ήχου" (G. Schubert), έγιναν επιτόπου μετρήσεις δομικής ηχομόνωσης αερόφερτου και κτυπογενούς θορύβου με άμεση συμμετοχή των παρακολουθούντων το Σεμινάριο καθώς και οι αντίστοιχοι υπολογισμοί δομικής ηχομόνωσης με βάση τα ισχύοντα πρότυπα, ενώ παρουσιάστηκαν υλικά ηχομόνωσης και μέθοδοι εφαρμογής τους από το χορηγό της εκδήλωσης.

Σημειώνεται ότι δόθηκε η ευκαιρία να το παρακολουθήσουν δωρεάν 5 φοιτητές του Τμήματός που έχουν παρακολουθήσει/παρακολουθούν το μάθημα Ηλεκτρακουστική.

el_menu