ΕΝΑΡΞΗ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΠΡΩΤΟΕΤΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ στην ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΗΣΙΜΟΥ Ακαδημαϊκού Έτους 2024-2025

Αγαπητές νεοεισαχθείσες  φοιτήτριες και αγαπητοί νεοεισαχθέντες φοιτητές,

θα θέλαμε να σας συγχαρούμε για την εισαγωγή σας στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής (Πα.Δ.Α.) και να σας ευχηθούμε καλή αρχή στις σπουδές σας.

 

Ξεκίνησε η διαδικασία υποχρεωτικής εγγραφής σας, ως επιτυχόντες/ούσες στα Τμήματα του Πα.Δ.Α. για το ακαδημαϊκό έτος 2024-2025, η οποία πραγματοποιείται μέσω της ηλεκτρονικής εφαρμογής του Υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού (Υ.ΠΑΙ.Θ.Α.): https://eregister.it.minedu.gov.gr/,

Η υποβολή της προεγγραφής θα πραγματοποιείται:

Από 3 Σεπτεμβρίου έως 11 Σεπτεμβρίου 2024

Παρακαλούμε να δώσετε προσοχή στα πεδία που πρέπει να συμπληρωθούν στην εφαρμογή του Υ.ΠΑΙ.Θ.Α.

  • Η ηλεκτρονική αίτηση εγγραφής επέχει θέση υπεύθυνης δήλωσης του άρθρου 8 του ν. 1599/1986 (Α’75).
  • Όλες οι διαδικασίες εγγραφής στο ΥΠΑΙΘΑ διενεργούνται είτε από τον ίδιο τον επιτυχόντα, είτε από νομίμως εξουσιοδοτημένο από αυτόν πρόσωπο.

 

Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας προεγγραφής στο Υ.ΠΑΙ.Θ.Α. και μετά τις 11 Σεπτεμβρίου 2024, θα ανακοινωθεί στην ιστοσελίδα του Πα.Δ.Α. τι απαιτείται συμπληρωματικά προκειμένου να ολοκληρωθεί η εγγραφή σας καθώς και οι σχετικές προθεσμίες.

Η ημερομηνία έναρξης υποβολής δικαιολογητικών  στα Τμήματα του Πα.Δ.Α. θα είναι μετά την ολοκλήρωση της περιόδου προεγγραφών που θα οριστεί από το Υ.ΠΑΙ.Θ.Α. και θα ανακοινωθεί εκ νέου στις ιστοσελίδα του Πα.Δ.Α.

Για την άμεση ενημέρωσή σας να παρακολουθείτε την ιστοσελίδα του Πανεπιστήμιου Δυτικής Αττικής, καθώς και του Τμήματος που σας ενδιαφέρει άμεσα.

https://www.uniwa.gr/

https://www.uniwa.gr/spoydes/scholes-kai-tmimata/

Η Γενική Διεύθυνση Σπουδών & Φοιτητικής Μέριμνας

el_menu