ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΦΟΙΤΗΣΗΣ

Οι αιτήσεις για αναστολή φοίτησης υποβάλλονται από τους ενδιαφερόμενους φοιτητές στην Γραμματεία του Τμήματος ηλεκτρονικά (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.) μέχρι και τις 15/10/2023. Στην αίτηση θα πρέπει να αναγράφεται υποχρεωτικά ο λόγος του αιτήματος, η διάρκεια της αιτούμενης διακοπής σε ακαδημαϊκά εξάμηνα και να επισυνάπτεται αντίγραφο της ακαδημαϊκής ταυτότητας. Η ακαδημαϊκή ταυτότητα πρέπει να κατατίθεται αυτοπροσώπως στην Γραμματεία του Τμήματος ή να αποστέλλεται ταχυδρομικά.

Οι φοιτητές έχουν το δικαίωμα να διακόψουν τη φοίτησή τους, για χρονική περίοδο που δεν υπερβαίνει τα δύο (2) έτη. Το δικαίωμα αναστολής της φοίτησης δύναται να ασκηθεί άπαξ ή τμηματικά, για ελάχιστο χρονικό διάστημα ενός ακαδημαϊκού εξαμήνου, αλλά η διάρκεια της αναστολής δεν δύναται να υπερβαίνει τα δύο (2) έτη συνολικά αν χορηγείται τμηματικά.

Η φοιτητική ιδιότητα αναστέλλεται κατά τον χρόνο αναστολής της φοίτησης και δεν επιτρέπεται η συμμετοχή σε καμία εκπαιδευτική διαδικασία.

el_menu