Πρόσκληση σε εθελοντές φοιτητές/ήτριες συνοδούς ΦμεΑ του Τμ. Ηλεκτρολόγων και Ηλεκτρονικών Μηχανικών

Αγαπητοί/ές φοιτητές/ήτριες γεια σας,

Το έργο «ΠΡΟΣΒΑΣΗ: Υποστήριξη Παρεμβάσεων Κοινωνικής Μέριμνας Φοιτητών ΠΑΔΑ» που υλοποιείται στο ΠΑΔΑ (prosvasi.uniwa.gr) απευθύνει ανοικτή πρόσκληση για ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ/ΝΤΡΙΕΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ/ΗΤΡΙΕΣ  που δύνανται και επιθυμούν να λειτουργήσουν ως προσωπικοί συνοδοί-βοηθοί ΦμεΑ, αποκλειστικά κατά την διάρκεια της παρουσίας του στους χώρους του ΠΑΔΑ (Πανεπιστημιούπολη Αρχαίου Ελαιώνα) για την παρακολούθηση συγκεκριμένου τρίωρου εργαστηριακού μαθήματος του (Τετάρτες 15:00-18:00μμ).

Δεδομένου ότι το αίτημα αφορά φοιτητή του Τμήματος Ηλεκτρολόγων και Ηλεκτρονικών Μηχανικών, οι κατάλληλοι εθελοντές/ντριες θα ήταν φοιτητές/ήτριες στην ίδια Πανεπιστημιούπολη Αρχαίου Ελαιώνα. Πολύ επιθυμητό θα ήταν να φοιτούν στο ίδιο Τμήμα για πρακτικούς λόγους συντονισμού των ωρολογίων προγραμμάτων.

Οι εθελοντές/ντριες θα λάβουν εισαγωγική ενημέρωση από το εξειδικευμένο προσωπικό της ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ και θα λειτουργούν με την καθοδήγηση και συνεχή υποστήριξή του.

Στόχος είναι η εξασφάλιση της απρόσκοπτης και ασφαλούς συμμετοχής όλων χωρίς διακρίσεις σε όλες τις εκπαιδευτικές διαδικασίες και την ακαδημαϊκή ζωή.

Οι ενδιαφερόμενοι/ες εθελοντές/ντριες παρακαλούνται να απαντήσουν στέλνοντας ένα απλό e-mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., για να ενημερωθούν λεπτομερέστερα.

Σας ευχαριστούμε όλους/ες.

Διοικητική και Γραμματειακή Υποστήριξη
«Υποέργο 01 «Υποστήριξη Παρεμβάσεων Κοινωνικής Μέριμνας Φοιτητών ΠΑΔΑ - Υπηρεσίες» της Πράξης «Υποστήριξη Παρεμβάσεων
Κοινωνικής Μέριμνας Φοιτητών ΠΑΔΑ»
τηλ. +30 210 538-1241

el_menu