Ανακοίνωση για επικοινωνία με την γραμματεία

Σας ενημερώνουμε ότι οι αιτήσεις για βεβαιώσεις φοίτησης, πιστοποιητικά σπουδαστικής κατάστασης και δελτία αναλυτικής βαθμολογίας από τους ενεργούς προπτυχιακούς φοιτητές του Τμήματος, καθώς και η έκδοση και η αποστολή των αντίστοιχων εντύπων θα γίνεται ηλεκτρονικά, αποκλειστικά και μόνο μέσω του φοιτητολογίου.

Για την έκδοση απλής βεβαίωσης φοίτησης για κάθε νόμιμη φοίτηση θα πρέπει να επιλέξετε "βεβαίωση φοίτησης" ενώ για βεβαίωση για στρατολογική χρήση θα πρέπει να επιλέξετε "πιστοποιητικό σπουδαστικής κατάστασης" και στα σχόλια να αναφέρετε ότι προορίζεται για στρατολογική χρήση.

Η επικοινωνία μέσω ηλεκτρονικής αλληλογραφίας πρέπει να γίνεται αποκλειστικά και μόνο μέσω του ακαδημαϊκού λογαριασμού e-mail.

H δια ζώσης εξυπηρέτηση του κοινού από τη Γραμματεία του Τμήματος γίνεται κάθε Τρίτη -Τετάρτη και Πέμπτη και ώρες 12:00 με 14:00. 

Για την αποφυγή του συγχρωτισμού συνίσταται η ηλεκτρονική επικοινωνία (email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ) ή η τηλεφωνική επικοινωνία (τηλ.: 210-5381225) με τη Γραμματεία του Τμήματος. Σε περίπτωση που αυτό δεν είναι εφικτό παρακαλούμε επικοινωνήστε για τον προγραμματισμό ραντεβού πριν τη προσέλευσή σας.

el_menu