Εξετάσεις Φοιτητών με Αναπηρία ή/και Ειδικές Μαθησιακές Ανάγκες

Παρακαλούνται οι φοιτητές που ανήκουν στην κατηγορία των Φοιτητών με Αναπηρία ή/και Ειδικές Μαθησιακές Ανάγκες (ΦμΕΑ):

  • Να μελετήσουν προσεκτικά τις Γενικές οριζόντιες οδηγίες για την εξέταση των ΦμεΑ – Εσωτερικός Κανονισμός ΠΑΔΑ, Άρθρο 37 και τις Αναλυτικές οδηγίες ανά κατηγορία για την εξέταση των ΦμεΑ
  • Να μελετήσουν προσεκτικά τις ανακοινώσεις που έχουν αναρτηθεί στις σελίδες των μαθημάτων του τμήματος που αφορούν το σύστημα εξέτασης κάθε μαθήματος και να απαντήσουν στο σχετικό ερωτηματολόγιο που αφορά ΦμΕΑ ώστε δηλώσουν ότι δικαιούνται διευκόλυνση κατά τις εξετάσεις.
  • Εφόσον το επιθυμούν, να έρθουν σε επαφή με το σύμβουλο καθηγητή ΦμΕΑ Καθ. Στυλιανό Ποτηράκη μέσω email (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.) ώστε να ζητήσουν τη συνδρομή του.
  • Εφόσον το επιθυμούν, και δεν το έχουν πράξει σε προηγούμενη εξεταστική, να αποστείλουν με email στο σύμβουλο καθηγητή ΦμΕΑ τα στοιχεία τους (Επώνυμο, Όνομα, ΑΜ, email , τηλ), καθώς και το πρόβλημα που αντιμετωπίζουν (επιλέγοντας μια από τις κατηγορίες: Ειδικές Εκπαιδευτικές Ανάγκες – Δυσλεξία, Διαταραχή Αυτιστικού Φάσματος (ΔΑΦ), Κινητικά προβλήματα, Βαρηκοΐα ή Κώφωση, Αναπηρία Όρασης), τη βοήθεια που δικαιολογείται από το πρόβλημα αυτό και την οποία θα επιθυμούσαν να λαμβάνουν κατά τη διάρκεια των εξετάσεων, συμπληρώνοντας τις αντίστοιχες στήλες στο xls δήλωσης και επισυνάπτουν το xls στο μήνυμά τους.
  • Την ώρα της εξέτασης να έχουν μαζί τους τη βεβαίωση της Γραμματείας που πιστοποιεί ότι δικαιούνται διευκόλυνσης κατά τις εξετάσεις και αναφέρει το είδος της διευκόλυνσης που δικαιούνται.

el_menu