Διεξαγωγή πρακτικής άσκησης κατά τη διάρκεια του περιορισμού των μετακινήσεων λόγω της πανδημίας COVID-19.

Λαμβάνοντας υπόψη την διευκρινιστική εγκύκλιο του Υ.ΠΑΙ.Θ (Α.Π. 383/10-11-2020, ΑΔΑ 91ΛΣ46ΜΤΛΗ-Δ65) καλούνται οι φοιτητές του τμήματος, οι οποίοι διεξάγουν εξάμηνη πρακτική άσκηση σε δημόσιους ή ιδιωτικούς φορείς να καταθέσουν στη γραμματεία του τμήματος (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μέχρι την Παρασκευή 13/11/2020 και ώρα 13:00 αίτηση συνοδευόμενη από σχετική βεβαίωση του φορέα υποδοχής, στην οποία να αναφέρεται ότι υπάρχει δυνατότητα εξ αποστάσεως απασχόλησης του φοιτητή στο αντικείμενο της ΠΑ σύμφωνα με το πρότυπο που θα βρείτε εδώ. Το μήνυμα πρέπει να κοινοποιείται και στον κ. Παναγιώτη Παπαγέωργα στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..


Το αίτημα θα εξετάζεται άμεσα από την επιτροπή πρακτικής άσκησης του τμήματος και θα ενημερώνεται ο φοιτητής για τη δυνατότητα ή όχι συνέχισης της ΠΑ
εξ αποστάσεως.

Οσοι φοιτητές δεν καταθέσουν την αναφερόμενη βεβαίωση μέσα στην καθορισμένη προθεσμία θεωρείται ότι έχουν διακόψει αυτοδίκαια την πρακτική  άσκηση και θα πρέπει να συνάψουν συμπληρωματική σύμβαση πρακτικής άσκησης όταν αρθούν τα περιοριστικά μέτρα για να συμπληρωθεί το απαιτούμενο από το νόμο εξάμηνο εργασίας στον φορέα υποδοχής.

el_menu