Προκήρυξη Erasmus+ Κλασσική Κινητικότητα για μακρόχρονες σπουδές για το εαρινό εξάμηνο 2024-2025

Αγαπητοί φοιτητές, 
  
Σας ενημερώνουμε, ότι στο πλαίσιο του προγράμματος ERASMUS+/ Κλασική Κινητικότητα, το Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής προκηρύσσει θέσεις για ΣΠΟΥΔΕΣ για το Εαρινό Εξάμηνο του Ακαδημαϊκού Έτους 2024/2025
Οι αιτήσεις μαζί με όλα τα δικαιολογητικά πρέπει να υποβληθούν από τη Δευτέρα 08 Ιουλίου 2024 (10:00) μέχρι και τη Δευτέρα 02 Σεπτεμβρίου 2024 (15:00), αποκλειστικά με ηλεκτρονικό τρόπο στον παρακάτω σύνδεσμο με τη διαδικασία που ακολουθεί. 
  • Ο φοιτητής ανοίγει τον σύνδεσμο:
 και συμπληρώνει τα βασικά του στοιχεία (ονοματεπώνυμο, email, τμήμα, ημ. γέννησης, επίπεδο σπουδών, Αρ. Δελτίου Ταυτότητας) 
  • Αφού συμπληρώσει τα στοιχεία και επιλέξει καταχώρηση, θα του σταλεί στο email του ο κωδικός της αίτησής του.
  • Αφού λάβει το email με τον κωδικό της αίτησης, θα ανοίξει τον σύνδεσμο: 
και αφού συμπληρώσει το email και τον κωδικό αίτησης, θα ανοίξει η φόρμα από την οποία θα συμπληρώσει τα υπόλοιπα στοιχεία και θα υποβάλει τα απαιτούμενα δικαιολογητικά. 
Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2105385158 - Παυλίδη Έλενα (Για τις Σχολές: Μηχανικών και Διοικητικών, Οικονομικών & Κοινωνικών Επιστημών) 
  
Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2105385171 - Δαλέζιος Γιώργος (Για τις Σχολές: Εφαρμοσμένων Τεχνών και Πολιτισμού, Επιστημών Υγείας & Πρόνοιας, Επιστημών Τροφίμων και Δημόσιας Υγείας)
  
Οι ενδιαφερόμενοι φοιτητές θα πρέπει να μελετήσουν προσεκτικά την επισυναπτόμενη προκήρυξη, καθώς και τις επισυναπτόμενες οδηγίες, προκειμένου να συμπληρώσουν την online αίτηση

el_menu