24 Νοεμβρίου 2022 Webinar "Θερμοκοιτίδα Δήμου Αιγάλεω - η ευκαιρία αξιοποίησης των καινοτόμων ιδεών και της υποστήριξης της επιχειρηματικότητας"

Το Τμήμα Διασύνδεσης, Διαμεσολάβησης & Καινοτομίας (Τ.Δ.Δ.Κ.) του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής, στο πλαίσιο του έργου "Γραφείο Διασύνδεσης ΠΑΔΑ" - "Career, Liaison & Innovation Office, University of West Attica" (MIS 5073631) και σε συνεργασία με την Θερμοκοιτίδα του Δήμου Αιγάλεω ( Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να δείτε στο https://hub.egaleo.gr/mikro-thermokoitida-neon-epicheiriseo/ ), προσκαλεί τους/τις φοιτητές-ριες και αποφοίτους-ες, ερευνητές, μέλη της ακαδημαϊκής κοινότητας του ΠΑΔΑ:

  • σε εξ αποστάσεως  σεμινάριο με τίτλο «Θερμοκοιτίδα Δήμου Αιγάλεω – η ευκαιρία αξιοποίησης των καινοτόμων ιδεών και της υποστήριξης της επιχειρηματικότητας», Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2022,  14:00- 15:00
  • και σε μία περιήγηση στους χώρους της Θερμοκοιτίδας Αιγάλεω, την Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2022, 11:00-12:00

Στο σεμινάριο ο κος Απόστολος Σίγουρας, ο κος Γιώργος Μπελεσιώτης και η κα Θεώνη Καρλέση, εκπροσωπώντας το Hub Αιγάλεω, θα παρουσιάσουν το έργο και τις δυνατότητες συμμετοχής των ενδιαφερομένων στη Θερμοκοιτίδα. Συμμετέχοντες στο webinar μπορούν να είναι όλοι οι εν δυνάμει επωφελούμενοι της Θερμοκοιτίδας και απλοί ενδιαφερόμενοι, που έχουν μία καινοτόμο ιδέα και θέλουν να την αξιοποιήσουν.

Με στόχο την εύρυθμη λειτουργία του σεμιναρίου παρακαλούνται οι φοιτητές-ριες/απόφοιτοι-ες που ενδιαφέρονται για την παρακολούθηση του να συμπληρώσουν τα στοιχεία τους στην παρακάτω φόρμα. 

Δηλώσεις συμμετοχής:  https://forms.gle/seuBoBUKzvuUBMZw5

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί εξ αποστάσεως οπότε οι ενδιαφερόμενοι-ες θα ειδοποιηθούν σχετικά μέσω email για τον σύνδεσμο Ms Teams. 

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη συμμετοχή και τη συνεργασία σας!

Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε:
Τμήμα Διασύνδεσης, Διαμεσολάβησης και Καινοτομίας
Διεύθυνση Φοιτητικής Μέριμνας
Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής
Πανεπιστημιούπολη Αρχαίου Ελαιώνα
Συνεδριακό Κέντρο-Αίθουσα 4
Π. Ράλλη & Θηβών 250, 12244 Αιγάλεω, Αθήνα, Ελλάδα

Τ: 210 5381295, 1105
Ε: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
https://clio.uniwa.gr
Facebook: Τμήμα Διασύνδεσης, Διαμεσολάβησης & Καινοτομίας ΠΑΔΑ

el_menu