ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ΑΝΑΛΗΨΗΣ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Από το 10ο εξάμηνο σπουδών οι φοιτητές του Τμήματος έχουν τη δυνατότητα ανάληψης διπλωματικής εργασία, η οποία είναι υποχρεωτική για τη λήψη διπλώματος. Οι φοιτητές/τριες που επιθυμούν να αναλάβουν διπλωματική εργασία οφείλουν:

  1. Να δηλώσουν τη διπλωματική εργασία στο φοιτητολόγιο επιλέγοντας το αντίστοιχο πεδίο κατά την περίοδο δήλωσης μαθημάτων του εξαμήνου, που επιθυμούν να τηνεκπονήσουν. Η παράλειψη δήλωσης της διπλωματικής στο φοιτητολόγιο επιφέρει την αδυναμία καταχώρισης βαθμολογίας της διπλωματικής μετά την εξέτασή της άρα και τη μη ολοκλήρωσή της.
  2. Να αποστείλουν με e-mail, μέσω του ακαδημαϊκού λογαριασμού e-mail τους, στη Γραμματεία του Τμήματος (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ) με ταυτόχρονη κοινοποίηση του e-mail στον επιβλέποντα της διπλωματικής, συμπληρωμένο και υπογεγραμμένο, τόσο από τους ίδιους όσο και από τον επιβλέποντα, το έντυπο ανάληψης διπλωματικής εργασίας (μπορεί να αντληθεί από https://eee.uniwa.gr/el/tmima/ait-ent-m ). Εντός 3 εργάσιμων ημερών μετά την αποστολή του ανωτέρω e-mail, θα λάβουν e-mail από τη Γραμματεία του Τμήματος με την επιβεβαίωση παραλαβής της αίτησης και τον αριθμό πρωτοκόλλου της.

Εφόσον έχουν πραγματοποιηθεί τα ανωτέρω θα πρέπει

  1. η διπλωματική να εμφανίζεται στο ιστορικό δηλώσεων του φοιτητολογίου στην περίοδο που ο/η φοιτητής/τρια επιθυμεί να την
    εκπονήσει και να εξεταστεί και
  2. ο/η φοιτητής/τρια να έχει λάβει επιβεβαίωση παραλαβής της αίτησης και τον αριθμό πρωτοκόλλου της από τη Γραμματεία.
    Σε περίπτωση που δε συμβαίνει κάτι από τα δύο ή και τα δύο ο/η φοιτητής/τρια οφείλει να επικοινωνήσει με τη Γραμματεία του Τμήματος εντός 10 ημερών από τη λήξη της προθεσμίας δηλώσεων μαθημάτων.

el_menu