Διεξαγωγή Πρακτικής Άσκησης εξ αποστάσεως

Οι φοιτητές που διέκοψαν την πρακτική άσκηση λόγω των έκτακτων  μέτρων για τον περιορισμό της διάδοσης του κορωνοϊού SARS-Cov2 έχουν σύμφωνα
με την ΥΑ 36148/Ζ1, 31.3.2021 τη δυνατότητα να συνεχίσουν την ΠΑ με μεθόδους εξ αποστάσεως. Για να γίνει αυτό πρέπει να ακολουθήσουν την παρακάτω διαδικασία για την υπογραφή
τροποποιητικής σύμβασης ώστε να ελαχιστοποιείται η γραφειοκρατία και η καθυστέρηση στην επανέναρξη της ΠΑ.

1. Καθορίζουν με την εταιρία/εργοδότη αν μπορεί να συνεχιστεί η ΠΑ στο ίδιο αντικείμενο εξ αποστάσεως και συμπληρώνουν την Βεβαίωση για Πρακτική Άσκηση Εξ Αποστάσεως.
Αν δεν είναι δυνατόν να συνεχιστεί η ΠΑ στο ίδιο αντικείμενο πρέπει ο ενδιαφερόμενος φοιτητής να επικοινωνήσει με την επιτροπή ΠΑ του τμήματος ώστε να ακολουθηθεί η διαδικασία ανάληψης νέας ΠΑ.
2. Καθορίζουν με την εταιρία/εργοδότη την νέα ημερομηνία λήξης της σύμβασης ώστε να καλύπτεται το απαιτούμενο χρονικό διάστημα των έξι μηνών.
3. Συμπληρώνουν όλα τα απαραίτητα στοιχεία στην τροποποιητική σύμβαση.
4. Υπογράφουν τη σύμβαση ο εργοδότης και ο φοιτητής.
5. Αποστέλεται από τον εργοδότη ή τον φοιτητή με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο στον πρόεδρο του τμήματος στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. η υπογεγραμμένη σύμβαση σε μορφή pdf (ένα αρχείο αν είναι δύο σελίδες μετά την συμπλήρωση των στοιχείων) με ταυτόχρονη κοινοποίηση στον τρίτο συμβαλλόμενο.
6. Υπογράφεται ψηφιακά η σύμβαση από τον πρόεδρο του τμήματος και επιστρέφεται στους ενδιαφερόμενους.

el_menu